Hoefnet

Nieuws

3e editie Menwedstrijd Schinveld geslaagd

27-09-2011

Op 24 en 25 september organiseerde Mensport Parkstad wederom haar menwedstrijd op de prachtige terreinen in de Schinveldse Bossen (Zuid-Limburg). De organisatie van deze menwedstrijd had dit jaar gekozen voor een geheel andere opzet. De overnachters, hindernissen, tent, vaardigheid en dressuur op loopafstand van elkaar. Ook het prachtige weer speelde een grote rol in dit succesvolle weekend. Bezoekers en deelnemers konden genieten van een prachtige sport in een door zon overheersend weekend.

Wegens de verschuivingen van de wedstrijddatum moesten ongeveer 15 deelnemers afhaken. Dit ter grote teleurstelling van de organisatie. Echter werd er door de juryleden geopperd om na het rijden van het officiële vaardigheidsparcours een extra parcours af te leggen onder het mini-marathon regelement. De juryleden Verhofstad, Kraai, Hemink en van de Kolk stonden allen een dagdeelvergoeding af als prijs voor de 4 snelste foutloze deelnemers in dit extra parcours. Een prachtig gebaar!

Ook werd er dit jaar weer gestreden om de `Gemeente Onderbanken Wisseltrofee' die dit jaar voor de tweede keer werd gewonnen door Enkelspanrijder Piet Peepers.

De organisatie van de menwedstrijd in Schinveld, Mensport Parkstad, organiseert volgend jaar wederom een samengestelde menwedstrijd. De definitieve datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. Kijk ook op www.mensportparkstad.nl

Klik hier voor alle uitslagen.