Wie is de "Brabantse ondernemer met sociaal hart"?

Persbericht van Wissenraet van Spaendonck

Kandidaten kunnen zich melden.

Tilburg -BESO, het Brabants expertisecentrum voor socialer ondernemen, looft eind november voor de tweede maal de prijs uit voor de Brabantse ondernemer met een sociaal hart. Ondernemers die mensen aannemen met een beperkte productiviteit, zonder daarbij de zakelijke belangen uit het oog te verliezen, kunnen zich melden om mee te dingen naar deze prijs.

Dit jaar wordt het publiek uitgenodigd hun mening over de inzendingen kenbaar te maken. Van elke inzending wordt een korte samenvatting op de website van BESO geplaatst. Via de website, LinkedIn en Twitter zijn reacties welkom en deze worden meegewogen bij de selectie. Uit alle inzendingen worden drie bedrijven geselecteerd die voor een deskundige jury uit de doeken doen waarom zij de Brabantse ondernemer met een sociaal hart zijn. Op basis van die gesprekken bepaalt de jury de uiteindelijke de winnaar. Deze ontvangt een prijs van 1.500 euro en natuurlijk de eeuwige roem. De andere finalisten gaan naar huis met 1.000 en 500 euro.

De jury let vooral op de volgende aspecten: zijn de mensen duurzaam aan het werk? Heeft de ondernemer slim gekeken naar de competenties van mensen t.o.v. het functieprofiel? En tot slot; hoe maakt de ondernemer het ook zakelijk interessant?

Alle informatie over de prijs en de mogelijkheden tot aanmelden is te vinden op www.beso-brabant.nl.

BESO, Brabants Expertisecentrum Socialer Ondernemen is een initiatief van Wissenraet Van Spaendonck en TNO. BESO wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant.

*

Links:
http://www.beso-brabant.nl



Razende Robot Reporter