Getronics kiest voor CA Technologies om haar zakelijke flexibiliteit te helpen vergroten en de klanttevredenheid te verbeteren

Persbericht van PR Newswire

UTRECHT, Nederland, September 27, 2011 /PRNewswire/ --

CA Technologies Service Assurance oplossingen helpen grootste ICT- serviceprovider in de Benelux het prestatieniveau, de beschikbaarheid en de kwaliteit van haar IT-diensten te verzekeren

CA Technologies heeft vandaag bekendgemaakt dat Getronics, de grootste ICT-serviceprovider in de Benelux, de software en diensten van het bedrijf heeft gekozen om haar zakelijke flexibiliteit te helpen vergroten en de klanttevredenheid te helpen verbeteren.

Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20101014/412869

Getronics zal een uitgebreid geïntegreerd pakket van service assurance oplossingen van CA Technologies inzetten om te helpen de prestaties, beschikbaarheid en kwaliteit van haar IT-diensten te verzekeren.

"Onze naadloos geïntegreerde serviceassurance-oplossingen helpen Getronics bij het leveren van agile en betrouwbare services die het bedrijf nodig heeft om haar concurrentiepositie te behouden," aldus Marco van Lieverloo, country manager Nederland bij CA Technologies. "De beschikbaarheid en de prestaties van het zakelijke dienstenpakket van Getronics en de onderliggende infrastructuur daarvan zijn van cruciaal belang voor de verdere groei en het succes van de onderneming. CA Technologies biedt Getronics volledig overzicht vanuit een servicesperspectief. Hierdoor zijn activiteiten te plannen gebaseerd op bedrijfsimpact en voldoen ze aan de gemaakte afspraken qua serviceniveaus. Bovendien zijn ze beter in staat te reageren op veranderingen in de infrastructuur zonder dat dit effect heeft op de levering van de services."

Getronics heeft recentelijk besloten zijn remote infrastructure management-toepassingen (RIM) voor fault- en performance-management te standaardiseren. Getronics stelt zich daarbij ten doel het aantal IT-managementapplicaties te verminderen, de integratiekosten terug te brengen, de zichtbaarheid van de kern van haar dienstverlening op zakelijk gebied voor belangrijke bedrijfslijnen te vergroten en de resolutietijd voor problemen te verminderen. De verwachte resultaten zullen kostentransparantie , verbeterde efficiëntie en een grotere klanttevredenheid zijn.

CA Application Performance Management
, CA Infrastructure Management
en CA Service Operations Insight
[http://www.ca.com/us/products/detail/CA-Service-Operations-Insight.asp x ] zullen Getronics marktbrede en -diepe zichtbaarheid geven wat betreft zakelijke dienstverlening en de daaraan gerelateerde onderdelen. Het vermogen om de ervaringen, transacties en applicaties van eindgebruikers te verbinden met hun onderliggende systemen en netwerkinfrastructuur zal het proactief signaleren van problemen en een snelle oplossing daarvan mogelijk maken en zal Getronics helpen de inzetbaarheid van belangrijke zakelijke diensten te verzekeren.

Volledig persbericht in het Engels beschikbaar op: http://bit.ly/pjkTuQ

Over CA Technologies

CA Technologies is een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT-managementsoftware en -oplossingen, met expertise in alle IT-omgevingen - van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en 'cloud'. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat meer flexibele IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies bieden IT-organisaties het inzicht en de controle die van essentieel belang zijn om hun zakelijke flexibiliteit aan te drijven. De meerderheid van de Global Fortune 500 vertrouwt op CA Technologies voor het beheer van evoluerende IT-ecosystemen. Voor meer informatie, bezoek CA Technologies op http://www.ca.com.

CA Technologies



Razende Robot Reporter