Politie Noord- en Oost Gelderland

Man aangehouden na aanrijding en vernieling

Apeldoorn, 27-09-2011 o De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 27 september een 24-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het doorrijden na een aanrijding en vernieling. De man was er na een aanrijding met zijn scooter vandoor gegaan en werd even later aangetroffen bij een woning aan de Kanaalstraat in Apeldoorn.

De politie kreeg rond 01.00 uur een melding van een aanrijding tussen een auto en een scooter, waarbij de 24-jarige scooterrijder op de auto botste en ten val kwam. Hierna stond de bestuurder weer op en reed door.

Even later kreeg de politie een melding over een inbraak in een woning aan de Kanaalstraat, waarbij een ruit vernield was. Bij de woning werd de scooter van de 24-jarige Apeldoorner aangetroffen, die bij de eerdere aanrijding betrokken was.

De verdachte, die zich niet in zijn eigen woning ophield, bleek zwaar onder invloed van alcohol. De Apeldoorner werd aangehouden voor het doorrijden na een aanrijding en vernieling. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

2011135797 en 2011135798