Gemeente Waddinxveen


Wijkcontactdagen
impressie wijkcontactdag 24 september

De gemeente Waddinxveen heeft als doelstelling om de burger meer te betrekken bij de inrichting en het beheer van de openbare ruimte. Om deze doelstelling te waarborgen worden er jaarlijks wijkschouwen en wijkcontactdagen georganiseerd. Dit jaar organiseren we in samenwerking met de vier wijkplatforms voor de tweede keer wijkschouwen. In september gaan de regisseurs van de gemeente samen met leden van het wijkplatform een rondje door de wijk fietsen en noteren de knelpunten die ze onderweg tegenkomen.

Â

Aansluitend op de wijkschouwen organsieert de gemeente dit jaar voor het eerst wijkcontactdagen.De eerste heeft plaatsgevonden op zaterdag 24 september en de tweede vindt plaats op zaterdag 8 oktober. Op 4 locaties zijn van 10.00 tot 12.00 uur medewerkers van de gemeente Waddinxveen, de wijkwethouder en leden van het wijkplatform aanwezig. Het doel van de ochtend is informatie geven over de uitvoeringsplannen (wat we gaan doen) 2011 en 2012. Welke projecten worden in uw wijk voorbereid en uitgevoerd. Ook wordt er teruggeblikt op de wijkschouw die heeft plaatsgevonden in uw wijk.

In 2012 werken de wijkplatforms voor het eerst met een wijkbudget wat specifiek ingezet wordt om â in combinatie met de bewoners â een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het openbaar gebied. Tijdens de wijkcontactdag liggen de spelregels voor het aanvragen en de besteding van het budget ter inzage.

Zie voor meer informatie de informatiefolders per wijk en de themapagina. Â

Te downloaden:

* wijk 1.pdf

* wijk 2.pdf

* wijk 3.pdf

* wijk 4.pdf

Te downloaden:
21-09-11 Themapagina wijkcontactdagen
Zie ook:
Wijkbudgetten voor de openbare ruimte

Zie het origineel