Gemeente Stichtse Vecht

Nieuws

Praat mee over de Wmo

Op dinsdag 27 september 2011 heeft het college de conceptversie vastgesteld van de verordening die de drie bestaande Wmo-verordeningen van de voormalige gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen gaat vervangen. Het is de bedoeling dat de definitieve Wmo-verordening eind december 2011 ter vaststelling aan de gemeenteraad wordt aangeboden, zodat hij met ingang van 1 januari 2012 van kracht wordt. Voor het zover is, kunt u nog reageren op de inhoud van de conceptversie. Met uw reacties wordt, waar mogelijk, rekening gehouden wanneer de definitieve Wmo-verordening wordt opgesteld.

De conceptversie van de `Verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning gemeente Stichtse Vecht 2012' ligt ter inzage op het gemeentekantoor in Maarssen en op de Servicepunten in Breukelen en Loenen aan de Vecht. U vindt hem binnenkort ook op onze website. Tot uiterlijk 26 oktober 2011 kunt u uw mening (`zienswijze') kenbaar maken door een brief te sturen naar het College van B&W, Postbus 1212, 3600 BE te Maarssen.

Wanneer de definitieve Verordening voorzieningen maatschappelijke ondersteuning 2012 is vastgesteld gelden voor alle inwoners van Stichtse Vecht die gebruik maken van de Wmo dezelfde regelingen en voorwaarden.