Ambius North America kiest voor Stb-CRM

Persbericht van Stb Automatisering & Advies B.V.

Houten, 27 september 2011 - Na Ambius Europa sluit Ambius North America een contract met Stb Automatisering en Advies voor de implementatie van het Stb CRM systeem. Het systeem wordt bij 40 vestigingen in Noord-Amerika uitgerold. De marketing, sales, pre-sales en aftersales medewerkers gaan gebruik maken van het systeem.

Ambius North America, een divisie van Rentokil initial plc, voert het nieuwe systeem in bij al haar 40 vestigingen verspreid over de Verenigde Staten en Canada. Stb implementeerde het Stb CRM systeem al eerder in de landen behorend tot de Europese organisatie van Ambius.

Synergie
"De brede toepasbaarheid gericht op sales en aftersalesactiviteiten in combinatie met de flexibiliteit van de oplossing was cruciaal voor onze keuze. Daarnaast waren belangrijke besliscriteria om voor Stb te kiezen de kennis die Stb heeft van onze business, de internationale ervaring en de bewezen praktische aanpak. Voor onze Europese business is Stb een zeer innovatieve en vooral betrouwbare partner gebleken", zegt Trisha Haughey, Finance Director bij Ambius.

"Deze keuze biedt vele synergievoordelen tussen de operatie in Noord-Amerika en Europa en bewerkstelligt in belangrijke mate consistentie in de sales- en aftersalesprocessen in beide continenten", aldus Haughey.

"Wij zijn zeer verheugd met deze opdracht. Het bevestigt de sterke functionaliteit van het pakket, de goede relatie en de toegevoegde waarde die de Stb organisatie voor Ambius heeft," aldus Jochem Rupert, Account Director Stb.

"Deze overeenkomst past bij de strategie van Stb om internationaal verder uit te breiden," voegt Rob Goijen, directeur bij Stb, er aan toe.

Over Stb Automatisering en Advies
Stb Automatisering en Advies (www.stb.nl) levert branchegerichte bedrijfssoftware voor dienstverlenende-, zorg- en overheidsorganisaties. De visie van Stb is om standaardpakketten te leveren met de flexibiliteit van maatwerk. De pakketten zijn zowel on-premises als in de cloud (SAAS) beschikbaar. Stb heeft in zijn 19-jarige bestaan een netwerk van ruim 300 klanten opgebouwd. Er werken 40 medewerkers, zowel in Nederland als in Roemenië.

Over Ambius
Ambius (www.ambius.com) is een internationaal bedrijf en onderdeel van Rentokil Initial plc. Ambius heeft als core-business interieurbeplanting en is hiervan nog steeds 's werelds grootste leverancier. Deze organisatie creëert een fascinerende sfeer in de werkomgeving bij bedrijven, retailers, hotels en zorginstellingen. Dit doen ze o.a. door interieurbeplanting, kunst, verse bloemen en fruit. Daarnaast biedt zij ook verfrissende geuren aan (Microfresh) voor op de werkplek. De nieuwste ontwikkeling bij Ambius zijn verticale tuinen. Deze tuinen worden daar ontworpen, geïnstalleerd en volledig onderhouden. Bovenal creëert Ambius een omgeving waarbij alle vijf de zintuigen worden gestimuleerd.



Razende Robot Reporter