Intekentermijn Studiebijbel Het Nieuwe Leven verlengd


Franeker, 20110927 -- Nog tot en met 10 oktober kan de nieuwe Studiebijbel Het Nieuwe Leven tegen intekenkorting besteld worden. Dat heeft de uitgever, Jongbloed in Heerenveen, bekend gemaakt.

“De productie van deze omvangrijke studiebijbel kostte wat meer tijd dan was voorzien,” aldus Dick te Brake van Jongbloed. “We verwachten de exemplaren de komende dagen van de drukker binnen te krijgen, en op 11 oktober is dan de feestelijke presentatie. Tot die dag geldt nu de korting van 5 euro.”

Ook het gratis boek dat elke intekenaar ontvangt, Het nieuwe Bijbellezen, zit er tot die datum bij. En de bijzondere bijbel-weggeefactie geldt eveneens tot 10 oktober. “Voor elke intekening op de Studiebijbel Het Nieuwe Leven geven we een Vrijheidsbijbel kado aan iemand in de gevangenis.”

Speciaal voor Het nieuwe Leven hebben 21 auteurs ieder een tekst geschreven die elementen van geestelijke groei voor het voetlicht halen, van baptistenvoorganger Orlando Bottenbleij to bisschop Gerard de Korte. Alle informatie over de Studiebijbel is te vinden op www.studiebijbelhetnieuweleven.nl.





Boekahndel Wever Van Wijnen