Succesvolle afsluiting fiscaal jaar: innovaphone groeit gestaag


Omzetgroei met dubbele cijfers

Sindelfingen, 20110927 -- Innovaphone, aanbieder van IP-communicatiesystemen, kan terugkijken op een positief fiscaal jaar 2010/2011, dat op 30 juni jl. afliep: De omzetgroei ten opzichte van vorig jaar vertoont dubbele cijfers. Tegelijkertijd werden de investeringen in productontwikkeling en marketing verdubbeld. Voor de afdelingen productontwikkeling en sales/inside sales werden in totaal 10 nieuwe medewerkers aangenomen.

Dagmar Geer, Directeur Marketing en Sales bij innovaphone kijkt tevreden terug op het afgelopen fiscaal jaar: "We zijn blij met de sterke verkoopcijfers van vorig jaar en zijn erg optimistisch over de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Er is veel vraag naar onze nieuwe lijn van design telefoons, die met de prestigieuze red dot design award bekroond is. We zien ook een opwaartse trend op het gebied van Unified Communications en virtualisatie van telefoonsystemen. We hebben onze investeringen in productontwikkeling en marketing in het afgelopen fiscaal jaar bijna verdubbeld en zien dat de nieuwe producten zeer goed in de markt ontvangen worden. "

De goede verkoopcijfers worden ook weerspiegeld in het groeiend aantal medewerkers. Tot voor kort had innovaphone nog ongeveer 60 medewerkers, maar in de afgelopen weken werden 10 nieuwe medewerkers aangenomen, vooral voor de afdelingen sales en productontwikkeling. Passend bij de bedrijfscultuur, vormen de goed gekwalificeerde specialisten in beide afdelingen een internationaal team, afkomstig uit alle delen van Europa. De uitbreiding van het team draagt er ook toe bij dat innovaphone in toenemende mate actief is op verschillende Europese beurzen op het gebied van IP-telefonie. Het bedrijf sloeg onlangs haar tenten op  in Oslo voor de IT-Messer, en zal in oktober aanwezig zijn bij de Campu[s]³ IT-beveiliging en infrastructuur beurs in Wenen (6 oktober), IP Convergence in Parijs (18-20 oktober) en Voice+IP in Frankfurt (25.-26. oktober).





innovaphone