Ingezonden persbericht


Samen met DOET leden de markt voor EV versnellen!

Een record van 18 DOET leden is standhouder op de Ecomobiel beurs. Om deze en andere partijen te ontmoeten nodigt DOET, de onafhankelijke branche vereniging voor elektrisch vervoer, u uit om het gehele aanbod aan elektrisch vervoer te bekijken op de Ecomobiel beurs. Via deze link schrijft u zich gratis in.

Business-creatie:
Wilt u een van onze meer dan 40 leden ontmoeten op de beurs, stuur dan een mail naar tim@doetdoet.nl en wij koppelen u aan de juiste persoon. EV heeft nu al meerdere sluitende businesscases

Workshop:
Samen met Netbeheer Nederland, Energie Nederland en het Ministerie van EL&I organiseert DOET de workshop omtrent het 'marktmodel' voor elektrisch rijden. Kern-onderdelen van de workshop zijn de huidige stand van zaken en het openhouden van de markt voor nieuwe toetreders. Schrijf u hier in voor de workshop

Verleidingsdag:
Op 27 september organiseert the New Motion in samenwerking met EcoMobiel een rondleiding over de EcoMobiel beurs. Via een professionele rondleiding en een breed scala aan activiteiten wordt snel duidelijk wat er speelt op het gebied van Elektisch Vervoer. Zie voor meer informatie de bijlage. Schrijf u hier in.

Realisaties Q3 2011:

* Veertig betalende leden

* Meer dan 40 betalende leden

* DOET in stuurgroep 'open-protocol' voor opladen
* ATC/DOET starten IPC cluster innovatie met 20 bedrijven
* TNO en DOET starten onderzoek naar veiligheid aandrijflijn E-scooter
* Door DOET geinitieerde proeftuin 'Flex-overschie' wint duurzame dinsdag
* DOET marktvertegenwoordiger in marktmodel discussie
* Leden korting voor Ecomobiel

Lid worden:
DOET versnelt de markt voor elektrisch vervoer door middel van een samenwerking van alle partijen. Het koppelen van MKB, multinationals en publieke partijen leidt tot business creatie. Daarnaast schept DOET duidelijkheid in de markt door het creëren van een waarborg voor elektrische scooters. Lidmaatschap bedraagt voor het restant van 2011: 500 euro (instapfee en contributie Q4)

Deel mee in de voordelen van DOET en wordt onderdeel van de transitie naar elektrisch vervoer!