N-Allo, dochteronderneming van Electrabel, neemt een meerderheidsparticipatie in Digitopia

27/09/2011 14:27

Digitopia

N-Allo, dochteronderneming van Electrabel, breidt haar professionele aanbod uit door een meerderheidsparticipatie in Digitopia.



N-Allo, een gevestigde waarde in het contactcenterlandschap van België, breidt haar activiteiten uit door een meerderheidsparticipatie in Digitopia te nemen. Digitopia, de grootste speler in ons land op vlak van Digital Signage (beheer van digitale communicatiemiddelen op scherm) zal met haar expertise het aanbod van N-Allo verder aanvullen op vlak van nieuwe digitale oplossingen om de interactie tussen klanten en bedrijf te optimaliseren. Hiermee versterken beide partners hun positie op hun respectievelijke markt.

Martin Claes, Chief Executive Officer van N-Allo, licht toe:

"Het partnerschap met Digitopia is een verhaal van twee dynamische bedrijven die samen in zee gaan om hun positie op de markt te verstevigen. De digitalisering en de razendsnelle evolutie van de communicatiekanalen maakt dat de contactcentersector haar aanbod voortdurend moet aanpassen en optimaliseren. Digitopia zal hierin een belangrijke rol spelen door innovatieve, digitale oplossingen aan te bieden."

Jan Bussels, General Manager van Digitopia:

"Als succesvolle, snel groeiende en innovatieve onderneming kijken we er naar uit om deel uit te maken van N-Allo, onderdeel van de internationale Groep GDF SUEZ. Deze samenwerking biedt ons extra kansen op de nationale en internationale markt. We zetten onze continue groei en partnerstrategie op die manier met zekerheid verder."

N-Allo werd opgericht in 1999 als filiaal van Electrabel, Groep GDF SUEZ, en kende sindsdien een gestage groei. Met zes sites en 1300 medewerkers is de onderneming een prominente speler op de Belgische contactcentermarkt. Het contactcenter, dat naast verkoop-, marketing- en klantendiensten ook professionele diensten aanbiedt, is sinds kort ook actief op de Franse markt. N-Allo werkt samen met verschillende grote organisaties binnen de sector van nutsvoorzieningen en de publieke, financiële, media- en telecomsector.

Digitopia werd opgericht in oktober 2006 en is exclusief actief in digital signage & touch applicaties. Dit bedrijf verzorgt alle diensten op het vlak van digitale communicatie in bedrijven en winkelpunten. Momenteel stuurt en beheert Digitopia ongeveer 4000 schermen in België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk. Enkele voorbeelden van klanten zijn Belgacom, bpost, Accor hotels, De Lindeboom, Lunch Garden, Veritas, en Multipharma.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel