Ingezonden persbericht


27 september 2011

Vanavond 21:30 uur

Rellen de Kuip Aanranding van 93-jarige man Gewelddadige dood Niklaas Leeuwe Verder in de uitzending

Rellen de Kuip

Zaterdag 17 september wordt de wedstrijd Feyenoord - De Graafschap gespeeld in De Kuip in Rotterdam. Voor deze wedstrijd zou er een protestmars gehouden worden tegen het bestuur van Feyenoord. Het protest loopt echter compleet uit de hand, als relschoppers met geweld het Maasgebouw proberen binnen te dringen. Vanavond worden de foto's getoond van de relschoppers die zich nog niet hebben gemeld.

Aanranding van 93-jarige man

Een 93-jarige man uit het Utrechtse Overvecht zet op woensdagavond 31 augustus zijn vuilnis aan de Mexicodreef buiten, dat de volgende dag zal worden opgehaald. Bij zijn kelderbox wordt hij plotseling door een man gegrepen die hem probeert te beroven. Wanneer dat niet lukt, wordt de man door de dader aangerand. Ook een 82-jarige buurvrouw wordt door de dader met een mes bedreigd.

Gewelddadige dood Niklaas Leeuwe

Op vrijdagochtend 16 september komt er bij de politie een melding binnen: in de berging van een appartementencomplex aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen ligt een dode man. Al snel blijkt dat het gaat om de 65-jarige Niklaas Leeuwe, beter bekend als Nico. De in de buurt geliefde man en gepassioneerd kattenliefhebber is op gewelddadige wijze om het leven gebracht.

Verder in de uitzending

Onder meer: babbeltrucs en pinfraudeurs in verschillende plaatsen in Nederland en een gewapende overval op een juwelier in Deventer (alles onder voorbehoud van actualiteit).