Ingezonden persbericht


Ben 10 Comic Creator campagne neemt Gold Award in ontvangst op CTAM EuroSummit

Londen, 27 september 2011: Turner Broadcasting System Europe, CEE & Benelux, heeft de Gold Award gewonnen in de categorie "Customer Acquisition & Retention" van Creative Awards Program (CAP) voor de Ben 10: Ultimate Alien Comic Creator campagne op de EuroSummit in Malta.

Deze winst vormt een geweldige erkenning van de industrie voor de Comic Creator campagne, die de jury van CAP heeft gekozen uit verschillende Europese marketingactiviteiten en communicatieprogramma's, die bijdragen aan de groei van sterke merken.

De Ben 10: Ultimate Alien Comic Creator is een interactieve online applicatie, waarmee kinderen hun eigen stripverhaal kunnen creëren. Het doel van de marketingcampagne hieromheen was om onze kerndoelgroep geweldige content te bieden waarmee ze kunnen spelen en zo bij te dragen aan de levensduur van het Ben 10 merk, een centrale strategie in het groeiende portfolio van Turner op het gebied van L&M, ad sales en originele content.

Malgosia Chapman, Marketing en PR Director, CEE & Benelux, Turner Broadcasting zegt: "De industrie heeft deze award in het leven geroepen om waardering te uiten voor een volledig marketingconcept, in tegenstelling tot een op zichzelf staande creatieve uitvoering. We zijn erg blij deze prijs te hebben gewonnen, waarvoor we hebben gestreden tegen sterke andere kandidaten, waarvan we over de kwaliteit erg onder de indruk waren. We hopen dat we nog vele CAPs mogen winnen!"


- EINDE -