Ingezonden persbericht


Norman Data Defense Systems sleept twee MKB Proof Awards in de wacht

Norman Endpoint Protection en Norman Data Recovery worden onderscheiden door WINMAG Pro en door het ondernemersmagazine BAAZ.

Hoofddorp - Norman is tweemaal verkozen tot winnaar van de MKB Proof Award. De MKB Proof Awards werden uitgereikt aan producten en diensten die voldeden aan de hoge eisen die de MKB Proof jury stelt. Norman heeft met de Endpoint Protection (NPRO) en met de Norman Datarecovery diensten bewezen dat zij goede oplossingen biedt aan het MKB.

De selectie voor de MKB Proof Award werd gedaan door een jury bestaande uit de hoofdredacteuren van het IT-magazine WINMAG Pro en het ondernemersmagazine BaaZ, aangevuld met experts uit beide redacties. De MKB Proof Award geeft aan welke hardware- en (online)software specifiek geschikt is voor het midden- en kleinbedrijf. De criteria zijn: betaalbaar, eenvoudig beheerbaar en simpelweg 'functioneel'. Na het formuleren van deze criteria is er een lijst samengesteld van IT-gerelateerde producten en diensten waarvan de jury beoordeelde of deze veilige investeringen zijn binnen MKB-ondernemingen en toonaangevend zijn voor de betreffende sector. Ook moeten deze producten en diensten in de praktijk optimaal te benutten zijn. Op basis van deze criteria heeft Norman met de Endpoint Security en met Norman Datarecovery deze twee awards gewonnen.

Goede investering en toonaangevend
De zakelijke beveiligingsoplossing van Norman, Norman Endpoint Protection, is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de beveiligingseisen van kleine bedrijven die een uitgebreide oplossing willen die makkelijk kan worden geïnstalleerd, geïmplementeerd en beheerd. De schaalbaarheid van NPRO is opgezet met de vereisten van ondernemingen, voor de beveiliging van hun complexe omgevingen, in gedachten. Dankzij door te voeren aanpassingen en afstellingen in NPRO kan de beheerder belangrijke en benodigde waarschuwingen en alarmeringen genereren vanuit NPRO naar beheerystemen van derden. Norman Endpoint Protection omvat het krachtige maar gebruiksvriendelijke beheerprogramma Norman Endpoint Manager (NEM). Deze grafische toepassing bewaakt en configureert NPRO-clients via het netwerk en voert administratieve taken uit, zoals het beheer van clients, beleidsregels / policies, instellingen, enzovoort.

Norman Endpoint Protection
NPRO is een IT-beveiligingssysteem dat de moderne beveiligingsuitdagingen probleemloos aan kan en beschermt tegen de huidige toenemende malware aanvallen op laptops, desktops en servers. Deze krachtige en ongeëvenaarde beveiligingsoplossing maakt gebruik van DNA Matching, Norman Exploit Detection en Norman SandBox(TM), 's wereld meest gerenommeerde, proactieve antimalwaretechnologie. Norman Endpoint Protection biedt bescherming tegen bekende en onbekende dreigingen, malware zoals virussen, wormen, trojans, spyware, adware, bots, zero-daybedreigingen en rootkits.

Norman Data Recovery
Sinds de vroege ontwikkeling van de personal computer (1984) houdt Norman zich al bezig met Data Recovery, het terughalen van verloren gewaande gegevens van (alle) mediadragers vanuit alle operating systems. Eén van de grootste cleanrooms van Europa en ons gespecialiseerde personeel maken Norman Data Recovery zelfs voor concurrerende bedrijven tot de laatste strohalm wanneer gegevens teruggehaald moeten worden.

Norman herstelt overigens niet alleen data maar biedt meer zoals: Computer Forensics (Forensisch onderzoek), Data Erasure & Degausser (Data vernietigingshardware).

Over Norman
Norman ASA is in 1984 opgericht in Oslo Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Norman's proactieve antimalware oplossingen, inclusief malware analyse tools, netwerk beveiliging en endpoint bescherming, worden aangestuurd door de gepatenteerde Norman SandBox(TM) technologie en wordt gebruikt door verscheidene aanbieders van beveiligingsoplossingen van over de gehele wereld.

Norman's antimalware bescherming voor clients, servers en netwerk beveiliging worden geleverd als product en service ontwikkeld om zakelijke communicatiestromen en bronnen, inclusief zakelijke en overheidsnetwerken en applicaties, remote werknemers, branche kantoren en extranetten te beschermen. Norman's oplossingen zijn beschikbaar via de Norman dochterondernemingen en een wereldwijd netwerk van partners.

Voor meer informatie bezoek de Norman website: www.norman.nl




Ingezonden persbericht