Ingezonden persbericht


Beste redactie,

De Pfizer Persprijs bekroont journalisten die in 2011 in de publieksmedia aandacht hebben besteed aan het onderwerp infectieziekten en/of verwante onderwerpen zoals preventie/vaccinologie, (antibiotica)resistentie en recente uitbraken van de EHEC-bacterie, H1N1 en Pseudomonas aeruginosa.

Heeft u, of uw collega, dit jaar een artikel geschreven over infectieziekten - of hier een item over gemaakt voor radio/TV/Internet - dan kunt u dit vanaf vandaag insturen.

De schrijvers van de ingezonden artikelen en de makers van journalistieke items over infectieziekten voor radio en TV maken kans om door de onafhankelijke jury genomineerd te worden. De officiële prijsuitreiking vindt plaats in februari 2012. De winnaar van de Pfizer Persprijs ontvangt 5000 euro en een sculptuur, de vier overige genomineerden krijgen ieder een geldprijs van 1000 euro.

U kunt zichzelf opgeven via de website www.pfizerpersprijs.nl of door een mail te sturen naar carla@hinfelaarpr.nl. Lezers/kijkers/luisteraars en/of collega journalisten kunnen ook producties inzenden. Ook kan men door de jury voorgedragen worden. De uiterste inzenddatum is 1 januari 2012.