FloraHolland


Presenteer uw product op de Lijnrijders & Handelsbeurs 2011 op 6 en 7 oktober in Rijnsburg

FLORAHOLLAND (19 mei 2011) - Op donderdag 6 en vrijdag 7 oktober a.s. vindt de Lijnrijders & Handelsbeurs plaats bij FloraHolland in Rijnsburg. Het thema is: `Rijnsburg, de complete marktplaats'. Voor deze beurs werkt FloraHolland nauw samen met de VGB/Stuurgroep Lijnrijders Bedrijven en de Vereniging van Verkooppunten (VvP). De beurs is speciaal gericht op professionele beursbezoekers, die werkzaam zijn in de bloemen- en plantengroothandel. Alles wat een ondernemer op deze markt nodig kan hebben om succesvol te opereren, is aanwezig.

Op circa 8.500 vierkante meter biedt de beurs een platform voor toeleveranciers van de bloemen- en plantenhandel, zoals aanvoerders, commissionairs, logistieke en financiële dienstverleners, leveranciers van hard- en software voor automatisering, technische bedrijven, instellingen op het gebied van milieu en verantwoord ondernemen en andere voor de binnenlandse en exporterende groothandel belangrijke ondernemingen. Uiteraard is er ook ruimte voor het versterken van samenwerking en onderlinge communicatie.

Deelname voor aanvoerders van FloraHolland
Laat uw product aan een groot publiek zien op de Lijnrijders & Handelsbeurs. Voor aanvoerders is het mogelijk een beursstand of een ruimte in de `kwekerswand' te huren. Meer informatie over de mogelijkheden van presenteren en aanmelden is te vinden op de homepagina van www.floraholland.com of klik hier.

Deelname voor overige belangstellenden
Overige belangstellenden kunnen contact opnemen met de VGB/ Stuurgroep Lijnrijders Bedrijven via info@vgb.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilma van Straalen van FloraHolland Beurzen en Evenementen, via E events@floraholland.nl of T 0297-39 36 12.