Gemeente Tytsjerksteradiel


Expo voor bedrijven en instellingen Noordoost Fryslân

Van donderdag 6 tot en met zondag 9 oktober 2011 vindt de Expo Noordoost Fryslân in Dokkum plaats. Deze Expo is een regionaal netwerk evenement voor ondernemers, bestuurders maar vooral voor particulieren uit Noordoost Friesland. Bedrijven en instellingen uit de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Dantumadeel, Dongeradeel en Kollumerland c.a. zijn van harte welkom om deel te nemen als standhouder.

Expo Noordoost Fryslân duurt vier dagen en wordt gehouden aan het Harddraverspark in Dokkum. Het doel van de expo is te laten zien wat er allemaal gebeurt in Noordoost Friesland. De standhouders variëren van makelaardijen, beautysalons, bouw- en installatiebedrijven, tot banken en uitzendbureaus.

Ondernemers en bestuurders kunnen tijdens de ondernemersavond op donderdag 6 oktober intensief met elkaar netwerken. Op vrijdagochtend wordt er een symposium georganiseerd (met hoofdgastspreker Lutz Jacobi) voor alle geïnteresseerden en ondernemers uit Noordoost Friesland. Aansluitend zal de beursvloer vrijdags open gaan om 14.00 uur. Particulieren uit Noordoost Friesland kunnen de beurs bezoeken, ideeën opdoen en wellicht zaken doen met standhouders uit de regio.

Standhouders kunnen zich nog aanmelden
Bedrijven en instellingen uit de gemeenten Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Dantumadeel, Dongeradeel en Kollumerland c.a., zijn van harte welkom om deel te nemen als standhouder aan de Expo in Dokkum. Aanmelden als exposant kan via het digitale aanmeldformulier op de Expo website www.expo-nof.nl. Natuurlijk kunt u ook een aanmeldformulier ontvangen per e-mail, fax of post. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met het Expo secretariaat op telefoonnummer 0519 - 820 000 of twitter: www.twitter.com/exponof.

groen-foon Wilt u ons bellen:
14 0511 (geen netnummer)
Maandag tot en
met donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 16.30

groen-mail Wilt u ons schrijven of mailen:
Postbus 3, 9250 AA Burgum
gemeente@t-diel.nl