Gemeente Sluis

de gemeente Sluis

B2B event in de gemeente Sluis

Op donderdag 6 oktober 2011 vindt de 9e editie van het Business to Business event in de gemeente Sluis plaats.

Dit initiatief van de Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen en de gemeente heeft als doel om de contacten tussen overheid en ondernemers en tussen ondernemers onderling (het uitwisselen van ervaring en kennis) verder te bevorderen.

Er is gekozen voor een nieuwe opzet van de netwerkavond. In plaats van de welbekende bedrijfsbezoeken staat de avond volledig in het teken van het thema `Uniek en moeiteloos netwerken'. De Kamer van Koophandel Zuidwest Nederland verzorgt een interactieve presentatie over netwerken en de deelnemers hebben de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop. Interact Network uit Aardenburg verzorgt een workshop over social media en Moio Adventure uit Cadzand over teambuilding. Beide workshops laten de deelnemers op verschillende wijze zien hoe ondernemers het netwerken op een goede manier kunnen aanpakken.

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur Ontvangst met koffie en thee in het Mauritshof (Mauritsweg 5, IJzendijke)

19.30 uur Welkomstwoord door wethouder Conny Almekinders (portefeuillehouder Economische Zaken)

19.35 uur Start presentatie Kamer van Koophandel en 1e ronde workshops

20.35 uur Pauze

21.00 uur Start presentatie Kamer van Koophandel en 2e ronde workshops

22.00 uur Dankwoord door Arnold Wondergem, directeur Bedrijven Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen en aansluitend netwerkborrel, waar men de opgedane kennis in de praktijk kan brengen

23.00 uur Einde programma

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Ondernemers kunnen zich van 1 tot en met 26 september inschrijven via www.rabobank.nl/wzvl onder vermelding van de workshopkeuze.

Voor meer informatie kan men terecht bij Sabine Mabesoone van Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen (tel. 0117 - 442 200 of
communicatie@wzvl.rabobank.nl) of Odile de Pooter van de gemeente Sluis (tel. 0117 - 457 000 of odepooter@gemeentesluis.nl).