Gemeente Bergen op Zoom


Workshop voor HRM-managers: kansenbeurs met betrekking tot arbeidsmarkt

Op 6 oktober organiseert Samen Voor Bergen op Zoom met haar partners een workshop voor geĂŻnteresseerde HRM-managers uit Bergen op Zoom. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen.

De workshop is een voorbereiding op de Kansenbeurs welke plaatsvindt op 24 november 2011 bij SPB-groep. Op de Kansenbeurs proberen we zoveel mogelijk matches te realiseren tussen vooraf aangemelde kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt en bedrijven in de vorm van een baan, een leerwerkplek, een stage, snuffelstage, vrijwilligerswerk of een BBL- traject.

Om u meer inzicht te geven in de kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf, die deze groep kandidaten met zich meebrengt nodigen we u uit om op 6 oktober (gratis) deel te nemen aan onze workshop voor HRM managers.

Programma

In een 2 uur durende sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

Wet- en regelgeving, good practice en gemeentelijke subsidiemogelijkheden Gemeente Bergen op Zoom: Mieke Borgions en Maartje van der Zandt

Leren en werken in de praktijk: Leerwerkloket, Chantal Mulder

Wajong en subsidie mogelijkheden: UWV, Remco van Heugten

Hoe werkt de praktijk: Wildebrand Advies, Jaap Brandjes

Trends in 2011 en toekomst in HRM: Tempo Team, Caroline Asselbergs

Leerwerkplekken in bedrijf: Gido Willems, HRM Delta Goes

Samenvatting en Kansenbeurs: gastspreker

Tijdens deze presentaties is er volop ruimte actief deel te nemen aan de discussie met vakgenoten.

De locatie is: Cargill, Lelyweg 29-31, Bergen op Zoom

Per workshop kunnen 25 personen deelnemen. Bij voldoende belangstelling wordt er een extra sessie in de ochtend gepland. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging.

Voor meer informatie en inschrijving nodigen we u uit om onze website te bezoeken. Ook wijzen we u op 24 november en nodigen u van harte uit om bij te dragen aan het succes van deze Kansenbeurs.