Gemeente Westvoorne


Gemeentenieuws per direct in Weekblad Westvoorne

Inwoners van Westvoorne lezen vanaf nu de gemeentelijke berichtgeving in het Weekblad Westvoorne. Dit vanwege de acute beëindiging van de Westvoornse Courant.

De berichtgeving van de gemeente Westvoorne in de vorm van de gemeentepagina werd tot nu toe gepubliceerd via de Westvoornse Courant. De gemeente moderniseert momenteel haar gemeentenieuws. Naast vernieuwingen in de vormgeving en de inhoud van de gemeentepagina is ook gekeken naar de prijs/kwaliteitsverhouding van de publicerende krant.

Het college besloot 27 september over te stappen van de Westvoornse Courant naar weekblad Westvoorne. Daarbij waren financiële argumenten, de leesbaarheid en de aantrekkelijkheid doorslaggevend. Inmiddels is de Westvoornse Courant over deze beslissing geïnformeerd en deze besloot de uitgave direct te stoppen.

Burgemeester De Jong zegt hierover: âIk betreur de beslissing van de Westvoornse Courant om te stoppen met het uitbrengen van de krant. De gemeenschap verliest hiermee een waardevolle nieuwsbrenger.â Â