Carrièretest-app Careercity introduceert nieuwe release

Persbericht van Info Pinnacle B.V.

Uitgebreid aanbod van werkgevers en sociale media functies versterken toppositie

Den Haag, 06 oktober 2011 - Careercity, de gratis persoonlijkheidstest van Yourfuture.tv, is sinds de introductie in april 2011 al meer dan 2.000 keer gedownload in de Apple App-store. Daarmee staat de test al acht maanden in de Nederlandse top 5 procent van meest gedownloade applicaties in de App-store categorie 'Productiviteit'. De onlangs verbeterde test maakt het mogelijk om envoudig de testresultaten te delen op Hyves, LinkedIn, Facebook en Twitter. Gebruikers kunnen daarmee hun profiel verrijken en vrienden om feedback vragen. Daarnaast is met de nieuwe release het aantal deelnemende werkgevers waarmee de persoonlijkheidsresultaten van de gebruiker worden gematcht gegroeid.

Walter Hueber, directeur Info Pinnacle en uitgever van YourFuture.tv, over Careercity: ''Met Careercity hadden we een unieke test voor ogen die mensen helpt inzicht te krijgen in hun eigen persoonlijkheid als het gaat om werk en carrière. Daarnaast bieden we werkgevers de mogelijkheid om op basis van hun bedrijfscultuur een match te maken met kandidaten. Dit blijkt goed aan te slaan in de App-store en voor ons dus aanleiding om de test verder uit te breiden met nieuwe functionaliteit. De filmcatalogus van Yourfuture.tv is overigens een vast onderdeel van de test, zodat de gebruiker aan de hand van online video direct een kijkje in de keuken kunnen nemen bij veel werkgevers.''

In de nieuwe release zijn werkgeversprofielen van circa 30 grote organisaties toegevoegd, wat het matchen nóg betrouwbaarder maakt. Onder meer Delta Lloyd, NS, APG, Deloitte, Randstad, T-Mobile en Universitair Medisch Centrum Utrecht nemen als werkgever deel aan Careercity. Ook kan de gebruiker na het maken van de test met een druk op de knop zijn of haar persoonlijkheidsresultaten en match met werkgevers delen op Facebook, Twitter, Linkedin en Hyves.

De CareerCity-test is gebaseerd op de persoonlijkheidstheorie van ontwikkelingspsycholoog Clare W. Graves. De vragenlijst is ontwikkeld door onderzoeksbureau NewCom van de Universiteit Twente en is zowel kwalitatief als kwantitatief getest op validiteit onder een groep van studenten, starters en young professionals.

De test is gratis te downloaden in de Apple App-store, maar ook online te op www.careercity.nl.

Over YourFuture.tv
Careercity is ontwikkeld door Info Pinnacle, specialist in arbeidsmarktcommunicatie en employer branding video. Info Pinnacle brengt sinds 2001 met Yourfuture.tv de sfeer en cultuur bij werkgevers in beeld met aansprekende films op internet. Info Pinnacle is uitgegroeid tot een organisatie met 20 medewerkers, een uitgebreid portfolio aan merken en diensten, duizenden online producties en een reeks aan toonaangevende opdrachtgevers. Vanuit onze expertise in online video en employer branding ontwikkelen we applicaties die aansluiten op actuele beeldtrends, technologie en marktontwikkelingen. Sinds 2008 is Info Pinnacle een zelfstandig onderdeel van de Telegraaf Media Groep, waar we samen met collega's werken aan online innovaties en bereik.

Links:
http://www.careercity.nl

Noot voor redacties


Info Pinnacle B.V.

Noot voor de red actie (

Razende Robot Reporter