Gemeente Wieringen

Wijziging telefoonnummer en emailadres klantenservice HVC

Vanaf 1 oktober wijzigen het telefoonnummer en e-mailadres van de klantenservice van HVC, het aanspreekpunt voor al uw vragen over afvalinzameling binnen Wieringen.

Contactgegevens Vanaf 1 oktober 2011 kunt u HVC bereiken via het gratis en mogelijk nog makkelijker te onthouden telefoonnummer 0800-0700. Aan de tijden verandert niets: de klantenservice blijft op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur. Stelt u uw vraag liever via e-mail? Dan kunt u deze sturen naar klantenservice@hvcgroep.nl.

Â

Betere bereikbaarheid HVC wil u nog beter van dienst zijn en heeft daarom besloten de klantenservice te centraliseren. Geen aparte contactgegevens voor verschillende locaties maar één e-mailadres en telefoonnummer, één gecentraliseerd systeem en het belangrijkste: een betere bereikbaarheid. Doordat nu alle servicedesk-medewerkers bij elkaar op dezelfde locatie zitten, kunnen zij elkaar, en daardoor u, beter ondersteunen wanneer er veel gebeld wordt. Meer informatie Heeft u naar aanleiding van dit bericht opmerkingen of vragen? Neemt u dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

Â

Wie is HVC? HVC is een energie- en afvalnutsbedrijf, van en voor gemeenten en waterschappen. Ze heeft de opdracht de deelnemende overheden te helpen met het behalen van hun energie-, klimaat-, afval- en grondstoffendoelstellingen. Voor een aantal gemeentes, zoals die van u, haalt HVC het afval op en verwerkt het. Dit probeert ze altijd op de meest milieuvriendelijke en verantwoorde manier te doen. Â