WebPlus X5 nu beschikbaar in 7 talen

Persbericht van PR Newswire

GRENOBLE, Frankrijk, October 6, 2011 /PRNewswire/ --

Tsjechisch, Nederlands, Italiaans, Pools, Russisch, Spaans, Zweeds

WinSoft International introduceert WebPlus X5, de gebruiksvriendelijke webontwerpsoftware van Serif, in 7 talen. WebPlus X5 is vanaf nu leverbaar.

Het was voor kleine bedrijven die in het Tsjechisch, Nederlands, Italiaans, Pools, Russisch, Spaans en Zweeds werken nog nooit zo eenvoudig om snel professionele websites te bouwen, dankzij de 7 door WinSoft International uitgebrachte gelokaliseerde versies van de webontwerpsoftware WebPlus X5 van Serif.

WinSoft International heeft in juli 2010 een partnerschapscontract ondertekend met het in het VK gevestigde softwarebedrijf Serif, de makers van de bekroonde producten PagePlus, PhotoPlus, WebPlus, DrawPlus en MoviePlus, om producten van Serif aan te passen voor Europa, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika.

WebPlus X5 wordt door WinSoft International gelokaliseerd en uitgebracht in een Tsjechische, Nederlandse, Italiaanse, Poolse, Russische, Spaanse en Zweedse versie, en ook in een internationale versie met een Engelstalige interface. Later zullen versies in het Arabisch en Hebreeuws worden uitgebracht.

PagePlus X5 werd in juni en september 2011 uitgebracht door WinSoft International. Gelokaliseerde versies van PhotoPlus worden in het begin van 2012 door WinSoft International uitgebracht.

"Wij van WinSoft International zijn er trots op dat we gebruikers wereldwijd de beste softwareoplossingen bieden", zegt Hervé Perret, hoofd Marketing bij WinSoft International. "Met WebPlus X5 kunnen ook mensen zonder technische kennis professioneel ogende websites maken, dankzij krachtig gereedschap en een intuïtieve interface in hun eigen taal."

WebPlus X5 is een compleet ontwerpprogramma voor zakelijke websites, dat gebruikers de mogelijkheid biedt om eenvoudig mooie, professionele websites te ontwerpen. Dankzij krachtige functies zoals slepen en neerzetten en de intuïtieve interface kunnen zelfs gebruikers met weinig of geen ervaring met het ontwerpen van websites websites van hoge kwaliteit maken. De door WinSoft International gelokaliseerde versie van WebPlus X5 biedt bovendien geavanceerde taalinstellingen voor volledige taalondersteuning.

Info over WinSoft International

WinSoft International is een wereldwijde leverancier van softwareoplossingen die uitgevers van software, zoals Serif, FileMaker en Adobe Systems, helpt om hun bedrijf wereldwijd te introduceren of uit te breiden.

WinSoft International heeft meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsontwikkeling voor opkomende markten en levert een compleet pakket met services, van software-engineering en softwarelokalisering tot productie en verkoop, rechtstreeks via marketing en distributie in de landen zelf.

Het hoofdkantoor is gevestigd nabij Grenoble in Frankrijk. WinSoft International heeft ook kantoren in Tunis en Dubai.

Contactgegevens voor de pers:
contactpresse@winsoft-international.com

Hoofdkantoor van WinSoft International:
24, rue Louis Gagnière - 38950 Saint Martin-le-Vinoux - Grenoble - (Frankrijk)
Tel: +33(0)4-38-02-22-00 - Fax: +33(0)4-38-02-22-11

Website: http://www.winsoft-international.nl

LinkedIn: http://www.linkedin.com/companies/winsoft-international

Facebook: https://www.facebook.com/winsoftinternationalnl

Twitter: http://www.twitter.com/WinSoftTeam

WinSoft International

CONTACT: .