Gemeente Valkenswaard


Wijksport- en cultuurdag Hoge Akkers

Op zaterdag 24 september jl. heeft voor de eerste keer de wijksport- en cultuurdag Hoge Akkers in het Wilhelminapark plaatsgevonden.

In het park waren op deze dag diverse activiteiten georganiseerd op het gebied van sport en cultuur. Bewoners van jong tot oud deden mee aan de activiteiten Ook was er van alles te doen bij Kempenhof. En waren het Inloophuis aan de Julianastraat en de peuterspeelzaal Zoef Zoef geopend.

Woningbelang organiseerde de "Beste Buur"- verkiezing. Buurtbewoner Ton van de Wijdeven heeft gewonnen. Van de Wijdeven is een betrokken bewoner die vaak de helpende hand biedt.

Wethouder M. Wijnen opende het evenement. Daarna hebben gemeenteraadsleden A. van Daal (voorzitter buurtvereniging Rondom het Park) en mevrouw M. Maas- Jacobs de klimtoren geopend. Ook burgemeester drs. A.B.A.M. Ederveen bezocht het Wilhelminapark. De volgende participanten namen deel aan het evenement: buurtvereniging Rietvink, Rondom het Park en Huukske, Badminton Vereniging Valkenswaard en VV de Valk. Ook stonden er informatiekramen van onder andere Woonbedrijf, MEE Zuidoost Brabant, Seniorenwinkel, jongerencentrum Pulse, Lunetzorg etc.

Het was een zeer geslaagde dag.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444