Plan Nederland

Floor Catshoek winnaar World of Difference van de Vodafone Foundation

06 oktober 2011

Gisteren zijn de winnaars van World of Difference bekend gemaakt. Floor Catshoek heeft haar droombaan bij Plan gewonnen. World of Difference is het programma van de Vodafone Netherlands Foundation om young professionals een kans te geven op een internationale droombaan voor een jaar bij een goed doel. Het programma is al zeven jaar een groot succes en toont de groeiende interesse voor maatschappelijk relevant werk onder young professionals. In totaal verzamelden de World of Difference-kandidaten meer dan 80.000 stemmen.

World of Difference

Ieder jaar ondersteunt de Vodafone Netherlands Foundation vijf banen bij goede doelen door het jaarsalaris en de reis- en onkostenvergoeding te financieren. Hierdoor kunnen vijf mensen zich een jaar lang fulltime inzetten voor een project waarmee zij echt een wereld van verschil kunnen maken. Kandidaten konden zich opgegeven via worldofdifference.nl en door het verzamelen van online stemmen hun kansen vergroten om een plek in de finale te verdienen.

Floor Catshoek met andere winnaars Vodafone World of Difference De winnaars van 2011

Tijdens een feestelijke avond zijn de vijf winnaars bekend gemaakt bij MTV, Floor Catshoek gaat als communicatie en media-expert bij Plan vanuit Azië werken. Zij volgt Kristy van Lammeren daarbij op.

Meer informatie op: www.worldofdifference.nl

Zie ook een foto-verslag op www.facebook.com/plannederland ""

Kinderrechtenorganisatie Plan

Plan is een internationale kinderrechtenorganisatie die werkt aan het realiseren van gelijke rechten en kansen voor meisjes en het verbeteren van de levensomstandigheden van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden. Plan werkt aan een wereld waarin meisjes dezelfde rechten en kansen krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen.

Plan doet dit door het uitvoeren van projecten in 48 ontwikkelingslanden die de achterstelling van meisjes tegengaan en de levensomstandigheden en toekomstkansen van meisjes en jongens verbeteren en door wereldwijd op te komen voor kinderrechten, met de nadruk op de rechten van meisjes.
www.plannederland.nl
Contact
Plan
Postbus 75454
1070 AL Amsterdam
info@plannederland.nl
Tel. 020 549 55 20
Rek.nr: 39.35.86.766