Kamer van Koophandel

Trek de stoute schoenen aan

maandag 26 september 2011

`Ondernemen, iets voor u?' Onder deze titel organiseert de Kamer van Koophandel Oost Nederland donderdag 6 oktober aanstaande in Vriezenveen een gratis bijeenkomst voor mensen die rondlopen met plannen voor een eigen bedrijf. De KvK wil de bezoekers stimuleren, inspireren, bewustmaken van het ondernemerschap én aanmoedigen om de volgende stap op ondernemersgebied te zetten. De bijeenkomst vindt plaats bij Zandwijk Bistro en Partycenter.

`Ondernemen, iets voor u?' is een kleinschalige bijeenkomst die plaatsvindt in een gemoedelijke sfeer en laagdrempelig is door de gratis entree. Inloop is vanaf 19.00 uur, het programma zelf start om 19.30 uur met een discussie tussen panelleden die ieder een specifiek specialisme hebben op het gebied van ondernemen. Aansluitend kunnen de bezoekers vanaf 20.30 uur op de informatiemarkt hun persoonlijke vragen stellen aan diverse specialisten, zodat ze vervolgens de stoute schoenen aan kunnen trekken en hun bedrijfsidee verder kunnen uitwerken.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.kvk.nl/stouteschoenen waar ze tevens meer informatie vinden over de bijeenkomst.

Deze startersavond is een initiatief van de Kamer van Koophandel Oost Nederland met medewerking van de Belastingdienst, Gemeente Twenterand, de Jong & Laan Accountants en Belastingadviseurs, Rabobank, ROZ Twente, UWV Werkplein en Joke ten Brinke van Powerful Colours als ervaringsdeskundige (zelf recent gestart).

Bron: KvK