Tijd voor Verbinden op het REGAS Lustrum Symposium


WOERDEN, 20110915 -- Nog 3 weken en dan viert Regas het lustrum van het REGAS Symposium. Het thema van dit jaar is 'Tijd voor Verbinden', wat niet alleen gekozen is vanwege de nieuwe propositie van Regas (Volgen, Verbinden, Bewaken), maar ook omdat het onderwerp momenteel erg leeft in de zorg- en welzijnssector. Diverse sprekers, waaronder Hans Achterhuis en Agnes Wolbert, zullen hun visie op het thema uitlichten in het Spoorwegmuseum Utrecht.

Dit jaar in een nieuwe opzet maar mét dezelfde belofte: een inspirerende dag vol praktijkverhalen en eye-openers voor iedereen werkzaam in cure en care. Het volledige programma van 6 oktober a.s. is als volgt:

10:00 Tom Blok & Nick Haasnoot: 'Introductie van het REGAS Symposium'
10:10 Anneke Krakers (dagvoorzitter): Welkomstwoord
10:20 Ewoud Sanders: Introductie van het thema; 'Vaste verbindingen in het Nederlands'
10:45 Agnes Wolbert: 'Het veelkoppige monster van registratiesystemen'
11:30 Margot Scholte: 'De veranderende maatschappelijke opdracht van sociaal werk'
12:15 Pauze
13:45 Boris Stil: 'Online hulpverlening'
14:00 Joost Vos: 'De Munchhausenbeweging, voor mensen die tussen wal en schip raken'
14:45 Theo Hooghiemstra: 'Privacy en Verbinden'
15:30 Pauze
15:45 Hans Achterhuis: Filosoof en 'Denker des Vaderlands'
16:30 Afsluiting
16:45 Netwerkborrel

Quotes van bezoekers over het REGAS Symposium

Motiveren en inspireren, dat is wat het REGAS Symposium elk jaar weer doet!” Kwadraad
Het interessante van het REGAS Symposium is, dat er op een soms vernieuwende, maar altijd verrassende wijze maatschappelijke onderwerpen worden beetgepakt.” Stichting Onder Een Dak
Op het programma stonden enkele van de beste sprekers uit de sector, er was een informatieve markt, tijdens de lunch kon ik ongedwongen netwerken. Een prima symposium en dat allemaal voor niets! Verfrissend en inspirerend.” Marleens Bureau

Over het REGAS Symposium 2011

Het symposium staat garant voor een dag vol handvatten en praktische adviezen om direct toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden. Het evenement heeft zoals elk jaar geen commerciële inslag en is dan ook gratis te bezoeken. Registreren kan via de website van Regas: www.regas.nl.