Internationaal energieadviseur Steven Meun sluit zich aan bij Antea Group Global Corporate Consultancy

ST. PAUL, Minnesota (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20111006 --

The Global Corporate Consultancy van Antea™Group heeft bekendgemaakt dat Steven Meun zich als partner heeft aangesloten bij Antea Group. De heer Meun is een resultaatgericht duurzaamheidsadviseur en ingenieur op het gebied van proces- en energie-efficiëntie met meer dan 12 jaar internationale ervaring. Hij heeft sterke zakelijke, conceptuele en analytische vaardigheden en munt uit in het begrijpen van het "totale plaatje" en het bieden van innovatieve en creatieve oplossingen aan zijn klanten. Zijn technische deskundigheid gecombineerd met zijn uitmuntende sociale vaardigheden en het vermogen om te communiceren op alle niveaus van een organisatie maken hem een gewaardeerde partner voor efficiëntieverbeteringsprojecten voor een verscheidenheid aan klanten.

De heer Meun beschikt over specifieke deskundigheid op het gebied van schonere productie, energie-efficiëntie, proces- en kwaliteitsverbetering, statistische methoden, projectmanagement en techniek. Hij heeft talrijke projecten geleid op het gebied van het verbeteren van industriële processen, energie-efficiëntie en proceskwaliteit, verbetering van ergonomische werkomstandigheden voor fabrieksarbeiders en ontwerpen en bouwen van nieuwe productielijnen en nieuwe productieprocessen. Tot zijn vroegere klanten behoren onder meer The Coca-Cola Company, Azko Nobel, Nutreco NV, Kennametal en Abbott Laboratories.

“Steven brengt een overvloed aan operationele ervaring mee naar de GCC en heeft een scherp oog voor verbeteringsmogelijkheden,” merkt Peter Penning, partner bij GCC op. “Stevens diepgaande ervaring zal onze klanten helpen strategieën te vertalen in echte impact.”

De heer Meun spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Hij woont in Arnhem, Nederland.

Global Corporate Consultancy

De GCC is een managementconsultancy gespecialiseerd in duurzaamheid en levert resultaten van strategie tot en met implementatie. GCC is van mening dat de beste programma's duurzaamheid integreren in de kernactiviteiten van het bedrijf en de deskundigen van GCC werken samen met klanten aan het identificeren van en inspelen op bedrijfsrelevante sociale en milieukansen. Via voor het doel geschikte en uniek innovatieve oplossingen, profiteren klanten van een verminderd bedrijfsrisico, nieuwe kansen en langetermijn concurrentievoordeel.

Antea Group

Antea Group is een internationaal technisch en milieu-adviesbureau dat zich specialiseert in full-service oplossingen op het gebied van milieu, infrastructuur, stedelijke planning en water. Met meer dan 3000 werknemers beschikbaar in meer dan 100 kantoren over de gehele wereld en ervaring op alle continenten bedient Antea Group klanten variërend van wereldwijde energiebedrijven en -producenten tot en met nationale overheden en plaatselijke gemeenten. Antea Group is een 100% dochter van Oranjewoud N.V.; Oranjewoud N.V. is genoteerd op de officiële beurs van Euronext N.V. Centric B.V. is houder van 79,2% van de aandelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Antea Group
Peter Penning
+31-65-323-0186
Partner, Global Corporate Consultancy
peter.penning@anteagroup.com

www.anteagroup.com/gcc

Ticker_symbol AEX:ORANW
ISIN NL0000370419