print24 behaalt een nieuw kwartaalrecord

Europese marktleider geniet van voortdurende sterke groei in 2011

DRESDEN, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20111006 --

De online printshop, print24 (http://www.print24.com), heeft het derde kwartaal van 2011 opnieuw met een recordomzet afgesloten. Het vlaggenschipbedrijf van unitedprint.com SE heeft opnieuw een sterke groei van de verkoop in dubbele cijfers geboekt.

Voortdurende innovaties en verbeteringen

De sleutel tot dit succes is de hele host van innovaties en verbeteringen die de onderneming met succes afrondde in het derde kwartaal. Een voorbeeld hiervan was het verminderen van de levertijden in Europa met maar liefst drie dagen. Europa's web-to-print marktleider gaat haar levertijden zelfs nog verder verlagen voor haar klanten in het vierde kwartaal van 2011. Hierdoor wordt print24 de snelste online printshop in Europa. Bovendien heeft print24 haar agressieve prijsstrategie in het derde kwartaal voortgezet, wat betekende dat klanten hebben kunnen profiteren van drie prijsverlagingen per week.

Individuele speciale formaten

De lancering van de mogelijkheid om individuele speciale formaten te selecteren (op verzoek van een groot aantal klanten) was een groot succes. Sinds begin september produceert print24 individuele formaten volgens de wens van de klanten. Het is de enige online printshop die deze service biedt.

Klanten tevredener dan ooit

De meest recente kwartaalcijfers bevestigen de strategie van het bedrijf om af te stappen van dure reclamecampagnes en in plaats daarvan voort te bouwen op eigen prestaties. print24 levert de beste diensten op ieder ondernemingsterrein en de tevredenheid van haar klanten bereikt hiermee een recordhoogte: maar liefst 97% van de klanten van de online printer zouden het bedrijf aan anderen aanbevelen. “Terwijl anderen grote sommen geld verdoen aan dure reclame en veel energie verspillen aan het verbeteren van publieke blootstelling, investeren wij in diensten van topklasse voor onze klanten, d.w.z. de laagste prijzen, de beste kwaliteit, de snelste levertijden, innovatieve verbeteringen en een uitstekende service met klantentevredenheid van het hoogste niveau.

Investeren in personeel en technologie

Na de miljoenen die dit jaar reeds zijn geïnvesteerd, zal het bedrijf tot eind 2011 doorgaan met aanzienlijke investeringen in state-of-the-art technologie. In dit verband is het bedrijf het personeelsbestand ook voortdurend aan het uitbreiden, waarbij het ruim 100 medewerkers in de afgelopen 12 maanden heeft aangetrokken. Het bedrijf streeft naar een omzet van EUR 100 miljoen en een personeelsbestand van 1000 medewerkers. Gezien de recente verkoopverwachtingen lijkt dit steeds meer te verwezenlijken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
print24
David Gornickel
david.gornickel@unitedprint.com

Tel. +44-20-86019315