Chevrolet brengt voorraadfinanciering onder bij BFS


Chevrolet en Business Financial Services (BFS) – onderdeel van Business Lease Nederland – ondertekenen contract voor de voorraadfinanciering van de Chevrolet Dealer Organisatie

ZEIST, 20111006 -- Chevrolet is General Motors' grootste merk wereldwijd met een jaarlijkse verkoop van vier miljoen auto’s in ruim 130 landen. Het is het vierde automerk wereldwijd op het gebied van verkopen en daarbij één van de snelst groeiende merken ter wereld.

De samenwerking tussen BFS en Chevrolet geeft de Chevrolet Dealers in Nederland de financiële armslag om haar ambitieuze groeidoelstellingen te kunnen realiseren.

BFS heeft ruime ervaring op het gebied van voorraadfinanciering en captive leasing. Door de efficiënte manier van werken en geavanceerde automatisering is BFS in staat op flexibele en klantgerichte wijze de voorraadfinanciering voor verschillende automerken te organiseren.

Ronald Dubbelman, CEO Chevrolet: “Ons partnership met BFS is belangrijk voor de toekomst. Het biedt onze dealers de gelegenheid om mee te groeien met de positieve ontwikkeling van het wereldmerk Chevrolet. BFS is, naast de al bestaande wholesale financier, de partner om deze groei mogelijk te maken en daarom van groot belang. Bij onze keuze voor BFS zijn de pragmatische instelling en heldere procedures voor ons van doorslaggevend belang geweest”.

Robbert van Muyden, Directeur BFS: “Chevrolet is niet alleen een wereldspeler op automotive gebied maar ook een zeer serieuze speler op de Nederlandse automarkt. Het productgamma biedt zowel de particuliere als de zakelijke consument elk wat wils. Chevrolet & BFS; we make it happen!”

Alle partijen zijn enthousiast over de samenwerking en kijken met vertrouwen naar de toekomst om samen het merk Chevrolet verder uit te bouwen.





Ingezonden persbericht