ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Bijeenkomst 'Energiezorg' voor MJA-bedrijven bij SAP

27 sep 2011 om 12:15

Op 6 oktober wordt er op het kantoor van SAP (Den Bosch) een bijeenkomst 'Energiezorg' georganiseerd. De bijeenkomst is bedoeld voor het MJA-netwerk en bevat diverse onderwerpen die relevant zijn voor het onderwerp 'energiezorg'.

Programma

10:00 u. Ontvangst en koffie
10:30 u. Start, agenda en projecttoelichting
10:45 u. Voortgang energiezorg bij de deelnemers 11:45 u. Energiezorgsysteem en audit energiezorg in de praktijk (gastspreker Waterschap Aa en Maas)
12:30 u. Lunch
13:00 u. Belichting onderwerpen energiezorg
14:00 u. Auditing energiezorg
14:30 u. Hoe nu verder met energiezorg
15:00 u. Centrale afronding en evaluatie

Praktische info

De bijeenkomst vindt plaats op 6 oktober van 10:00 u. tot 15:00 u. op het kantoor van SAP te Den Bosch. De routebeschrijving staat op de website van SAP (klik op link).

De bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor MJA-deelnemers. Per bedrijf dient in ieder geval één deelnemer de bijeenkomst bij te wonen. Bedrijven mogen te allen tijde meerdere personen inschrijven. Indien een bedrijf met meerdere personen wenst te komen, dan horen wij dit graag van tevoren.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst bij Anneke Buijze: anneke.buijze@ictoffice.nl, onder vermelding van 'Bijeenkomst Energiezorg 6 oktober 2011'.

Graag ontvangen wij van de deelnemers voorafgaand aan de bijeenkomst een afbeelding, waarmee men een specifiek kenmerk van het energiezorgsysteem van het eigen bedrijf laat zien. De afbeelding kunt u mailen naar Arien Smit: a.smit@eei.nl.

Informatie

Voor meer informatie over de MJA-bedrijvendag kunt u contact opnemen met Anneke Buijze: anneke.buijze@ictoffice.nl.