Ingezonden persbericht

GPJK / Persbericht

Politiek congres: 'Regeren is doen geloven'
Groningen, maandag 26 september 2011

De stichting Groninger Politiek Jongeren Kontakt (GPJK) faciliteert en organiseert vele diverse politieke activiteiten voor jongeren. Op donderdag 6 oktober organiseert het een waanzinnig congres met als thema 'Regeren is doen geloven'; hét politieke congres van 2011. Leer alles over manipulatie, machiavellisme en overreding...

Tijdens deze conferentie, die is bedoeld voor jongeren en studenten in de Provincie Groningen, zullen onder andere prof.dr. Mauk Mulder, Maarten Molenbeek, dr. Zweder von Martels en Jort Kelder aanwezig zijn. Dit congres zal plaatsvinden in het Provinciehuis van Groningen en duurt van 10:00 tot 18:00 uur.

De verschillende sluiproutes naar superioriteit en macht zullen deze dag centraal staan. De verschillende 'duistere' kanten van politiek bedrijven en onder andere het machtsaspect ervan worden behandeld door middel van workshops en lezingen. Retoriek, spindoctoring, machiavellisme, etc. komen allemaal aan bod. Deelname kost maar ¤3 en is inclusief gratis lunch. Kijk op www.gpjk.nl/congres voor meer informatie!

---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht