Gemeente De Marne


Uitnodiging voor vervolgbijeenkomst Vitale Dorpen 6 oktober 2011

Datum: 6 oktober 2011
Locatie: Schierstee, Wehe-den Hoorn
Tijd: 17.30 uur tot 20.30 uur
Genodigden: dorpsbelangen, overig geïnteresseerden

Op 6 oktober organiseert de gemeente De Marne een werkatelier over het project Vitale dorpen in De Marne. Dit werkatelier is een vervolg op de informatiebijeenkomst van 9 juni over dit onderwerp. Tijdens het werkatelier treffen verenigingen van dorpsbelangen, gemeente en andere betrokkenen elkaar om aan de slag te gaan met de invulling van Vitale dorpen in De Marne.

Waarom een werkatelier over Vitale dorpen in De Marne

We gaan de sociale samenhang en eigen inzet van bewoners versterken! Onze eigen inwoners staan hierbij centraal. Dat is Vitale dorpen in De Marne. Wij willen u verder informeren over het project Vitale dorpen, de beschikbare budgetten voor de dorpen, de stand van zaken in het woon&leefbaarheidplan en samen ideeën, ¨best practices ¨ en tips uitwisselen.

Wat kunt u verwachten tijdens het werkatelier

Het programma op donderdag 6 oktober ziet er als volgt uit: 17:00 uur - Inloop
17:30 uur - Stamppotbuffet
18:00 uur - Gezamenlijke start en introductie
18:15 uur - Twee informatierondes: Proeftuinen en Stimuleringsbudgetten

19:00 uur - Pauze/ poster presentatie
19:15 uur - Workshop naar keuze met themas uit het Woon- & Leefbaarheidplan. Deze workshops worden geïntroduceerd met praktijkvoorbeelden over bewoners-initiatieven 20:15 uur - Gezamenlijke terugkoppeling
20:30 uur - Afsluiting door de wethouder met aansluitend een drankje

Hoe kunt u zich opgeven

Wij stellen het op prijs ( i.v.m. de catering) wanneer u zich zo spoedig mogelijk wilt aanmelden voor de bijeenkomst bij f.klok@demarne.nl. Naast alle dorpsbelangen-verenigingen verwelkomen wij uiteraard ook weer andere betrokkenen zoals geïnteresseerde leden van bijvoorbeeld een speeltuinvereniging, sportvereniging of toneelgroep!