Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Enschede, 2011

Santar Gezond Werken Event 2011: Het Werk Draait Door

Op donderdag 6 oktober, van 12.30 tot 17.00 uur, organiseert Santar in Metropool aan het Industrieplein 10 in Hengelo voor de tweede keer het Gezond Werken Event voor HR-adviseurs. Het Werk Draait Door is de titel van het event en het thema is 'duurzaam kapitaal'.

Het Werk Draait Door heeft de interactieve - en verrassende - vorm van een talkshow. Daarin gaan directeuren, HR managers en onderwijsinstellingen met elkaar het debat aan. Ook kunnen bezoekers debatteren met ervaringsdeskundigen, conceptmakers, collega HR-adviseurs en beoordeelaars. Insteek hierbij is dat HR-adviseurs de komende jaren te maken krijgen met complexe situaties met betrekking tot personeel. Voorbeelden daarvan zijn het vinden van goed en gekwalificeerd personeel, toenemende werkdruk en mogelijke afname van vitaliteit. Kernvraag daarbij is hoe de HR-adviseur optimaal duurzaam werkvermogen kan realiseren en om in dat kader oplossingen aan te dragen.

Santar wil met dit Gezond Werken Event bereiken dat HR adviseurs - en dus werkgevers - meer aandacht schenken aan de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers en werken aan een vitaal HR-beleid met oog voor bedrijfsresultaat.

Het Werk Draait Door wordt een energieke middag, die inhoudelijk en qua entertainment veel te bieden heeft. Voor meer informatie over het programma en de tafelgasten alsmede over de wijze van aanmelding: www.santar.nl/gezond-werken-event.


---

Santar is een adviesorganisatie voor gezondheidsmanagement en arbozorg. Santar maakt zicht sterk voor het onder de aandacht brengen van het belang van het duurzame menselijke kapitaal binnen het bedrijfsleven in Oost-Nederland. Santar helpt organisaties oplossingen te vinden voor de uitdagingen die zij op HR-vlak tegenkomen, zodat organisaties nu en in de toekomst over de juiste vitale arbeidscapaciteit beschikken.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = == = = = = =

Noot voor de redactie (