Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 29 september 2011

TONY HAWK EN KELLY SLATER IN NIEUW SEIZOEN TRICKMANIA OP 101.TV

Geraldine Kemper en Kenny Beleay. Credits: 101.TV.

GERALDINE KEMPER LEERT ALLE TRICKS VAN DE EXTREME SPORTS

Er staat een nieuw, bomvol en vooral gruwelijk seizoen van Trickmania voor de deur. Europa is veel te klein geworden voor dit adrenalineshotprogramma dus maakt het nieuwe seizoen Trickmania een uitstapje naar New York! Skateboardlegende Tony Hawk geeft hier op een zes meter hoge ramp een sicke show weg en tienvoudig wereldkampioen Kelly Slater laat zijn skills zien bij de eerste ASP-surfwedstrijd ooit in New York. Beide heren spreken over hun angsten, kicks en natuurlijk hun tricks. Maar praatjes vullen geen gaatjes, dus zien we onze eigen legendarische Trickmania-presentatrice Geraldine Kemper zelf ook in actie in het nieuwe seizoen. Ze wordt gecoachted door de wereldkampioen wakeboarden, ze gaat trailbiken en laat zich in een motorcrosswedstrijd lullen. Trickmania is vanaf donderdag 6 oktober elke week om 20.00 uur te zien op 101.TV.

In de eerste aflevering interviewt Geraldine wereldkampioen wakeboarden Denise de Haan. Geraldine: 'Die sfeer van extreme sports is gewoon geweldig. Denise de Haan herself heeft me gewoon leren wakeboarden! Maar ik heb ook mogen motorcrossen en veel inspirerende mensen ontmoet.' Aan het einde van het seizoen zien we de trip naar NY, waar Trickmania bij de surfwedstrijd Quicksilver Pro aanwezig is.

Trickmania is voor iedereen die kickt op extreme sporten met vette tricks. Geraldine maakt vette videoverslagen in Nederland, Europa en Amerika. Ze duikt in het leven van de pro's om te ondervinden hoe het is een sport te beoefenen op het hoogste niveau. Op http:// trickmania.101.TV zijn alle afleveringen terug te kijken en worden tricks uitgelegd door pro's. Volg 101.TV op Twitter, Facebook en Hyves voor meer informatie over de verschillende programma's.


Ingezonden persbericht