Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LANCERING WBOOKS
175 jaar Kunst Lifestyle Geschiedenis

In 1836 werd de basis gelegd door Uitgeverij Waanders en in 2010 volgde een fusie met de kunst en lifestyle gerelateerde uitgeverij d'jonge Hond. Na precies 175 jaar gaan de uitgeverijen samen verder onder de naam WBOOKS en volgt de lancering van WBOOKS.com. Om de lancering van WBOOKS.com te vieren geeft WBOOKS een jaar lang gratis boeken weg!

WBOOKS is de grootste uitgever van kunstboeken, lifestyleboeken en geschiedenisboeken in Nederland. De lancering van de website WBOOKS.com is uniek in uitgeversland en een toonbeeld van modern uitgeven. De consument kan makkelijk navigeren in een overzichtelijke omgeving. De website bestaat uit de drie hoofdfondsen: KUNST I LIFESTYLE I GESCHIEDENIS en toont een overzicht van nieuwe titels, best verkochte titels, tips, unieke aanbiedingen en het Museumtijdschrift.

WBOOKS lanceert dit najaar ook hét digitale platform voor kunst-, cultuur- en lifestyle minnend Nederland: Artplatform.nl en de Tentoonstellingsagenda-app voor iPhone, iPad en Android.

De eerste uitgaven die onder de naam WBOOKS worden uitgegeven zijn Wolterinck's World BeFore, Mode © Kunst, De Gouden Eeuw van China|Tang-dynastie, Pelgrims|Onderweg naar Santiago de Compostela en Het land van Martin Kers. Deze en nog veel meer titels zijn te bekijken en direct te bestellen op de nieuwe website WBOOKS.com. Vandaag besteld is morgen in huis.

Als introductieactie geeft WBOOKS vele prijzen weg, waaronder een jaar lang gratis boeken. Iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief op WBOOKS.com maakt automatisch kans op één van deze geweldige prijzen.

WBOOKS werkt graag mee aan lezersacties! We stellen sprankelende titels als Foto Vincent Mentzel, Pelgrims, Martin Kers en nog veel meer beschikbaar voor eventuele lezers/kijkers/luisteraars-acties.

Ga naar WBOOKS.com/online-catalogus en bekijk alle titels in de digitale bladereditie van onze Najaarscatalogus.


---

WBOOKS
WBOOKS is de grootste uitgever van kunstboeken, lifestyleboeken en geschiedenisboeken in Nederland. Veel titels verschijnen in samenwerking met musea als het Rijksmuseum, het Gemeentemuseum Den Haag, de Kunsthal Rotterdam, The National Gallery Londen en vele andere.

Museumtijdschrift
WBOOKS is ook uitgever van Museumtijdschrift het grootste onafhankelijke kunsttijdschrift van Nederland. De lezer ontvangt als gratis bijlage de Tentoonstellingsagenda, de meest uitgebreide agenda met alle tentoonstellingsdata, adressen van musea en galeries in één gids.

Artplatform.nl NIEUW vanaf najaar 2011
Artplatform.nl biedt dagelijks- toegankelijk en niet te missen-nieuws voor kunst-, cultuur- en lifestyle minnend Nederland. Aansluitend op de lancering van Artplatform.nl volgt de Tentoonstellingsagenda-app met actuele en locatie-gebonden informatie.