Gemeente Wassenaar

Politiebureau Wassenaar open

Zaterdag 8 oktober is de Politiedag.

Politiebureau Wassenaar opent van 10.00 tot 16.00 uur haar deuren voor bezoekers. Jong en oud is welkom om een kijkje in de keuken van de politie te nemen.

Zakkenrollers
Bij Bureau Wassenaar is er ook aandacht voor zakkenrollerij. Twee ingehuurde zakkenrollers laten zien hoe gemakkelijk uw tas of portemonnee gerold wordt en geven vervolgens tips om dit in het vervolg te voorkomen.

Burgernet
Tijdens de Politiedag is informatie verkrijgbaar over Burgernet en kunt u zich direct aanmelden. Met Burgernet helpt u de politie bij het opsporen van verdachten of het terugvinden van vermiste personen en gestolen voertuigen.

Bureau Levende Have en Forensische Opsporing
Hebt u niet genoeg aan alles wat u gezien heeft bij dit bureau? Dan kunt u ook een kijkje nemen bij Bureau Levende Have. Hier geven ze de hele dag demonstraties met politiehonden en -paarden. Of neem een kijkje in het lab van "CSI Haaglanden" bij Bureau Forensische Opsporing.

Meer informatie:
Kijk voor meer informatie over de 'Politiedag' of voor programma's van andere politiebureaus die zaterdag 8 oktober open zijn op: www.politie.nl/haaglanden.

* 28 september 2011