Gemeente Leudal


Nieuws

Brandweeroefeningen bij de Willem-Alexandercentrale in Haelen

Op zaterdag 8 oktober en zaterdag 15 oktober 2011 organiseert de Brandweer Limburg-Noord (onderdeel van de Veiligheidregio Limburg-Noord) een oefening bij de Willem-Alexandercentrale op de Roermondseweg 55 in Haelen (Buggenum). Jaarlijks worden dergelijke oefeningen gehouden in Noord- en Midden-Limburg.

Een specifiek scenario waarop men dit jaar gaat oefenen is industriebrandbestrijding. In overleg met Nuon is gekozen voor de Willem-Alexandercentrale als oefenobject.

Voor u als bewoner, ondernemer of inwoner is het goed om te weten dat deze oefeningen plaatsvinden op zaterdag 8 en zaterdag 15 oktober. Wij proberen uiteraard de overlast tot een minimum te beperken. De oefeningen starten omstreeks 9:00 uur en eindigen rond 16:30 uur. De wegen rondom de Willem-Alexandercentrale blijven bereikbaar voor het verkeer. Tijdens de oefeningen is het helaas niet mogelijk om publiek te ontvangen. Dit heeft te maken met de veiligheidseisen die gelden op het terrein van de Willem-Alexandercentrale.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze brandweeroefeningen, kun u contact opnemen met dhr. Mourk Koppen, tel. 088-1190533, m.koppen@vrln.nl