Ingezonden persbericht


Workshop schilderen als de Ploeg bij Galerie Het Raadhuis in Eenrum Data 2011:
8 oktober
Data 2012: 21 januari, 11 februari en 14 april

Schilderen als de Ploeg, met vlotte, rake toets. U kunt het leren onder inspirerende leiding van Theo Onnes en Antje Sonnenschein. U krijgt daarbij veel persoonlijke aandacht en uitleg.

Het kan een kennismaking zijn, maar ook verdiepend werken voor meer ervaren schilders. En het creatieve resultaat neemt u natuurlijk mee naar huis. Een uniek aandenken aan een inspirerende dag!

Praktische informatie
Een workshop Schilderen kost E 60,- inclusief materialen, koffie/thee en een heerlijke lunch. Een workshop begint om 9.45 uur en duurt tot 16:00 uur.

In de directe omgeving van Galerie het Raadhuis zijn diverse restaurants en bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u uw workshop goed combineren met een weekendje op het karakteristieke Groninger Hogeland. U bent van harte welkom in het prachtige oude Eenrum, niet ver van Pieterburen en de Waddenkust.

Aanmelden

Wilt u meedoen aan een workshop? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kunst@galeriehetraadhuis.nl of -telefonisch via 0595 - 497 002. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 week van tevoren. Galerie Het Raadhuis
Raadhuisstraat 17
9967 RA Eenrum
www.galeriehetraadhuis.nl


---- --