NKC geeft tips over veilig reizen met camper tijdens Camper Experience

Persbericht van NKC

Geen snelle motoren of bolides op het TT-circuit in Assen tijdens het tweede weekend van oktober 2011, maar 2.100 campers die deelnemen aan de NKC Camper Experience. Met de viering van het 35-jarig bestaan van de NKC (Nedelandse Kampeerauto Club )op het TT-circuit gaat Nederland een uniek camperspektakel beleven. Belangstellenden kunnen de wereld van de camper in al haar facetten beleven, zien, voelen en ervaren. Tijdens dit unieke evenement besteedt de NKC extra aandacht aan veilig reizen per camper.

NKC Camper Experience
Samen met ANWB, ACSI, BOVAG, alle grote importeurs en vele anderen organiseert de NKC op 8 en 9 oktober a.s. de NKC Camper Experience. Dit wordt dé ontmoetingsplek voor aankomende en ervaren camperaars om tips uit te wisselen en zelf te beleven hoe het voelt om met een camper te recreëren en te reizen. De eigenaren van de 2.100 campers, zo'n 4.200 'camperaars' delen hun passie met bezoekers en geven een kijkje in de keuken van de camper. Uiteraard geven ze ook tips over veilig reizen.

Veiligheid camperaars in het geding
De laatste week zijn inbraken in campers volop in het nieuws. Tijdens de NKC Camper Experience is er ruim aandacht voor het veilig reizen en recreëren met de camper en wordt aandacht besteed aan veel vormen van inbraakbeveiliging. Kampeerautobezitters kunnen deelnemen aan workshops over veiligheid. Ook worden diverse veiligheidsproducten gepresenteerd en verkocht.

Behendigheidsparcours en camper slipcursus
Het programma van de NKC Camper Experience biedt verder uiteenlopende activiteiten zoals o.a. proefrijden op het TT-circuit, een behendigheidsparcours en een camper slipcursus. Daarnaast is er een campermarkt met nieuwe en gebruikte campers waar bezoekers de nieuwste campers en gadgets kunnen zien, proberen en aanschaffen. Ook worden tal van workshops georganiseerd over interessante onderwerpen. En natuurlijk zijn er speciale activiteiten voor de kinderen.

Kaarten voor de NKC Camper Experience zijn te bestellen via de website www.camperTT.nl waar eveneens het laatste nieuws te vinden is.

Over NKC
De NKC telt momenteel bijna 23.000 leden en is daarmee de grootste camperclub van Europa. Hoofddoel is het behartigen van de belangen van de kampeerautogebruiker in Nederland en daarbuiten. De NKC is uitgever van het magazine Kampeerauto, heeft aantrekkelijke camperverzekeringen voor haar leden, geeft technisch en juridisch advies en organiseert camperreizen voor groepen over de hele wereld.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.kampeerauto.nl



Razende Robot Reporter