NCRV

De BZT Show is vanaf 8 oktober weer terug

Ingezonden door NCRV op 27 september, 2011 - 11:30


zaterdag 08 oktober 2011 - 17:45 uur
Zender:
Z@pp

Nieuw spel: propping!

Vanaf zaterdag 8 oktober presenteren Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg weer elke week de BZT Show van de NCRV op ZAPP. In de BZT Show is niets te gek en gaan grote wensen van kinderen in vervulling. Nieuw dit jaar is, in navolging op de hype planking, het spel propping. Jetske probeert, binnen een bepaalde tijd, zoveel mogelijk meiden ergens in te proppen en Pepijn zoveel mogelijk jongens. Elke week is het een verrassing waar de kinderen zich in moeten proppen. Een auto? Een grote broek? Een winkelwagen? Wie gaan er met de winst vandoor: de meiden of de jongens?

Daarnaast zien we in de eerste uitzending hoe vier vrienden uit Papendrecht graag een keertje met blote voeten door de poep willen lopen. Er is hondenpoep, koeienpoep en watoessirunderpoep. Wat loopt eigenlijk het lekkerst? De nichtjes Merel en Carline uit Heerde en Enschede willen dezelfde jas voor opa Jan en hondje Romy. Opa Jan is totaal verrast maar hondje Romy ook. Zanger Jeronimo treedt op voor een bomvolle BZT-studio en voor één fan in het bijzonder en schrijver Jacques Vriens (oa Oorlogsgeheimen) laat de wens van Sal in vervulling gaan.

Kinderen, tussen de tien en dertien jaar, met een mooie, stoere, gekke of lieve wens voor zichzelf of voor een ander, kunnen hun wens insturen via de website bzt.ncrv.nl.

Programma:
De BZT Show
Presentator:
Jetske van den Elsen
Pepijn Gunneweg
Foto:
BZT Show 8 oktober 2011
Website:
http://bzt.ncrv.nl