Watersportverbond - KNWV

Najaarsselectie Deltalloyd Talentploeg afgerond

maandag 26 september 2011

Na de laatste United 4 Regatta op de Roompot is de selectie voor de diverse teams binnen het Watersportverbond Talentplan afgerond. Op de site van het Watersportverbond Talentplan staan de nieuwe Talentploeg (MGB) en Excite & Inspire teams (E&I) teams voor de klassen Laser, Laser Radial en 470. Deze teams zijn gebaseerd op de selectiestanden gepubliceerd op de websites van de klassenorganisaties. Voor de 420 klassen volgt deze stand en de indeling van het Excite & Inspire team later deze week.
De selectie voor het RS:X Talentploeg team volgt in het weekend van 8 en 9 oktober te Medemblik.

Bevestiging
Om in een Talentplan team mee te kunnen trainen wordt naast de selectie ook commitment gevraagd, wat wil zeggen dat je minimaal het
basisprogramma van een team kunt volgen. Alle geselecteerden wordt gevraagd hun commitment en deelname voor 6 oktober te bevestigen bij het Watersportverbond Talentplan. Na 6 oktober zullen de teams worden herzien en eventuele opengevallen plaatsen verder ingevuld.

Voorlichting
Voor alle Laser en 470 Talentploeg/ MGB teams (+ouders) zal er vrijdag 7 oktober (vanaf 18.00) een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd worden waarin het programma voor het najaar 2011 en voorjaar 2012 aan bod komen. Daarnaast wordt er uitgebreid stil gestaan bij de start van de Topzeilacademy en alle faciliteiten rondom het NTC Zeilen.
Voorlichting voor de RS:X Talentploeg + ouders volgt op vrijdag 14 oktober vanaf 16.00 te Scheveningen.
Voor alle E&I teams en overige Talentplan leden zal er tijdens de Karel Lantermans Trofee, 27 november te Medemblik, of gedurende de Open Havendag, 1 oktober te Scheveningen, de mogelijkheid zijn om alles te weten te komen over de versterkingen binnen het Watersportverbond Talentplan.

Open huis Topzeilacademy/ NTC Zeilen
Zaterdag 1 oktober (11.00-16.00) opent het NTC Zeilen met daarin de Topzeilacademy en Innosportlab de deuren voor alle geinteresseerden. Tijdens deze dag wordt er uitgebreid voorlichting gegeven over de naderende start van de Topzeilacademy, maar ook de versterkingen binnen het Watersportverbond Talentplan. Naast de open dag voor het NTC zullen nog 50 bedrijven rondom de Scheveningen haven de deuren openen en kan er aan diverse activiteiten worden deelgenomen.
Parkeren rondom de haven en toegang is gratis. Het NTC is te vinden boven Restaurants "At Sea" aan de Hellingweg 136 te Den
Haag-Scheveningen.