Ingezonden persbericht


Don't Stop the Music op Willemsoord

Het leukste 80's en 90's event is terug van weggeweest! Zaak van Vermaak vindt het tijd om dit welbekende feestje weer eens met jou te gaan vieren. Studio 62 zal totaal 'gerenoveerd' worden door partyarchitect Zaak van Vermaak. De avond staat geheel in het teken van 'die goeie ouwe tijd'. Zaterdag 8 oktober is Studio 62 op Willemsoord het toneel van de eerste editie van dit jaar. Don't Stop The Music neemt je deze avond mee terug in de tijd naar de jaren tachtig en negentig. De tijd waarin iedereen danste op de hits van The Pet Shop Boys, Duran Duran en A-Ha. De tijd waarin Lynn Collins en Katrina & The Waves de Koninginnen van de dansvloer waren. Maar ook de tijd dat iedereen 'Back By Dope Demand', meestal fonetisch maar altijd uit volle borst, meezong.

Don't Stop the Music is inmiddels een fenomeen en staat bekend als hét 80's en 90's evenement van Den Helder en omstreken. Het feest staat synoniem voor een geweldige avond dansplezier en kenmerkt zich door fantastische decors en aankleding, state-of-the-art licht en geluid, alom geprezen sfeer en gezelligheid en natuurlijk de aller-aller-aller beste muziek uit de 80- en 90-er jaren. Draaitafellegendes Rob Boskamp, Silverius (Radio Veronica) en DJ Ed Brown (Ed Geels) slaan je om de oren met de beste dansplaten en dwingen tot swingen op dit feest van herkenning! Naast de beste DJ's en diverse funky acts zorgt de organisatie Zaak van Vermaak óók voor de nodige 'eye candy'! Studio 62 wordt omgetoverd tot heus discopaleis waarin zelfs het meest bescheiden muurbloempje met de voetjes van de vloer gaat!

Wil je even weg van de dansvloer en relaxen in stijl? Bezoek dan de hippe cocktailbar/lounge waar je bijvoorbeeld heerlijke mojito's kan bestellen om even bij te komen.

Gezien de vorige succesvolle edities in o.a. Sportcenter verwacht de organisatie grote animo voor Don't Stop The Music en raadt dan ook iedereen aan tijdig kaarten te kopen. Het snelst en makkelijk doe je dat online via www.dstm.nl.

Harde kaarten à 10 euro zijn vanaf woensdag 24 augustus in de voorverkoop te koop bij Reisburo Arno, Bruna Bonte Julianadorp en bij Sneakers in het centrum van Den Helder. Kaarten aan de deur kosten 15,- euro. Don't Stop the Music begint om 22.00 uur en gaat door tot in de vroege uurtjes. Studio 62, Willemsoord 62, Den Helder.




Ingezonden persbericht