Ingezonden persbericht


Nieuwe versie PaperPort stuurt documenten naar smartphones

Merelbeke, België - 14 oktober 2011

Van PaperPort, de veel gebruikte software voor documentbeheer voor Microsoft Windows, is de nieuwe versie 14 beschikbaar. Gebruikers kunnen hiermee documenten eenvoudiger dan voorheen scannen en organiseren. De beeldverwerking is verbeterd en de bestandsgrootte van pdf-scans is tot acht keer kleiner. Het is ook mogelijk om de gescande documenten op te slaan in de cloud. Bij gebruik van de clouddienst Nuance PaperPort Anywhere zijn scans vervolgens toegankelijk op een tablet of een smartphone. Daarvoor zijn gratis apps voor Apple iPad, Apple iPhone en Google Android beschikbaar.

Verdere verbeteringen en nieuwe functies zijn onder meer:
- Scannen en bewaren gaat sneller door gescande documenten automatisch te benoemen en op de juiste plaats op te slaan met One-Click scanning.
- Zwarte randen en perforatiegaatjes kunnen automatisch uit de scan verwijderd worden.
- Met de Nuance Cloud Connectors kunnen gescande documenten in andere cloudtoepassingen, zoals Google Docs, worden opgeslagen.
- PaperPort 14 maakt doorzoekbare pdf-bestanden van elk type document.
- Nuance PDF-MRC documentcompressie levert pdf-bestanden op die tot achtmaal kleiner in omvang zijn dan alternatieven.
- PaperPort 14 kan overal bestanden opslaan: lokaal op de pc, op een netwerkdrive, in andere computertoepassingen of in de cloud, bijvoorbeeld bij Nuance PaperPort Anywhere.

Product- en testinformatie
PaperPort 14 is beschikbaar in de Standard en Professional editie. Daarvan kost een licentie van de PaperPort Standard 14 editie 79 euro; van PaperPort Professional 14 bedraagt de adviesprijs 129 euro. Deze is ook verkrijgbaar als upgrade. Meer informatie vindt u via http://netherlands.nuance.com/imaging/paperport/paperport-professional.asp.

Boxshots, screenshots en datasheets kunt u hier downloaden.

Neem contact met Marguérite van der Heijden via marguerite@checktwice.nl indien u deze software wilt testen.

Over Nuance Communications
Nuance is wereldwijd een toonaangevende leverancier van spraak- en beeldoplossingen voor bedrijven en consumenten. Dankzij onze technologieën, toepassingen en diensten hebben mensen eenvoudiger toegang tot informatie en kunnen ze gemakkelijker documenten maken, delen en gebruiken. Elke dag werken miljoenen gebruikers en duizenden bedrijven met de beproefde producten van Nuance. Ga voor meer informatie naar www.nuance.com.