Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Destine sluit headline tour af in 013

2009 en 2010 zijn drukke jaren voor Destine, waarin de single 'Stars' en shows op Lowlands en Pinkpop voor de definitieve doorbraak zorgen. De eerste clubtour in 2010 verkoopt bijna volledig uit en de debuutplaat 'Lightspeed' krijgt lovende kritieken uit verschillende hoeken. Daarom keert de populairste lokale rockband van het moment in oktober terug met een tour die ze op zondag 16 oktober afsluiten met een optreden in 013. Support acts op de hele tour zijn de twee bevriende Britse bands Attack! Attack! en Room 94. Afgelopen december tourde Destine nog samen met Attack! Attack! door Europa. Kaarten zijn reeds verkrijgbaar en kosten ¤ 12,50 (excl. sservice- en administratiekosten).

De afgelopen maanden was Destine vooral in het buitenland te vinden om te touren en nieuwe songs op te nemen. In Florida en New York is hard gewerkt aan het nieuwe materiaal, waarvan op 16 juni de eerste single 'Stay' zal verschijnen. Ook in juni en juli zal de band nog enige tijd in het buitenland verblijven, waaronder shows in China, Japan, Duitsland en Tsjechië. Daarnaast zijn er nog promotionele activiteiten in Duitsland en Frankrijk, waar nu de single 'In Your Arms' wordt uitgebracht.

Destine heeft voor de nieuwe single de krachten gebundeld met de Amerikaanse producers James Paul Wisner en David Bendeth (Paramore, Papa Roach, All Time Low, New Found Glory). In juni tourt de band in China en Japan, waar mede door een song op de wereldwijde soundtrack van computergame Pro Evolution Soccer '11 de aandacht voor de band ook snel groeit.

Destine + Attack! Attack! + Room 94
Zondag 16 oktober | aanvang 16:00 | zaal open 15:00 Tickets ¤ 12,50 (exxcl. service- en transactiekosten) | Kleine Zaal | Voorverkoop reeds gestart

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl