Gemeente Ermelo


Ga voor goud in de herfstvakantie!

Kinderen die in het bezit zijn van het Bdiploma kunnen in de herfstvakantie hun C-diploma halen. Heb je lang geleden of juist niet zo lang geleden het B- diploma gehaald dan is dit de kans om je C diploma te halen en zo het Zwem ABC compleet te maken.

De C van ABC
Je hebt diverse vormen van gekleed zwemmen onder de knie en kunt afstanden zwemmen zowel met schoolslag als rugslag, je beheerst de borstcrawl en rugcrawl, je kunt duiken, een grote afstand onder water zwemmen, door een scherm zwemmen, kortom je verdient een paspoort voor een levenlang zwem- en waterplezier.
Aan het einde van de cursus zwemmen we voor het diploma af. Voldoe je aan de eisen dan ontvang je het diploma met tevens de gouden ABC medaille. Kinderen niet nog niet helemaal aan de eisen voldoen kunnen direct instromen in de wekelijkse C-les op maandag 16.00 uur of donderdag 17.00 uur.

De lessen
De lessen worden, bij voldoende deelname, gegeven op:
* maandag 17 oktober

* dinsdag 18 oktober

* woensdag 19 oktober

* donderdag 20 oktober.

De lestijden zijn van 16.30 tot 18.30 uur. Op vrijdag 21 oktober van 17.00 - 18.00 uur zwemmen we af voor het C diploma! De kosten bedragen EUR 50,00; dit is inclusief de kosten van het diplomazwemmen. Alle deelnemers hebben bovendien gratis toegang op onze zwemdisco op vrijdagavond 21 oktober.
Aanmelden tot uiterlijk zaterdag 15 oktober bij de receptie van Calluna; tel. (0341) 55 42 44.

Logo Calluna