Gemeente Barneveld


Wegwerkzaamheden Rietberglaan en Nieuw Vellerselaan

De gemeente Barneveld rondt de wegwerkzaamheden rondom de nieuwe school De Meerwaarde in de herfstvakantie af. De Rietberglaan, de Nieuw Vellerselaan, de fietspaden rond de school en naar de fietstunnel worden dan voorzien van een toplaag.

De infrastructuur rondom de nieuwbouw van De Meerwaarde is bijna afgerond. In de herfstvakantie wordt het resterende werk uitgevoerd om de overlast voor scholieren zoveel mogelijk te beperken. Het gaat dan met name om het aanbrengen van een toplaag op de wegen en fietspaden rondom de school.

Beperkte toegankelijkheid
Op maandag 17 en dinsdag 18 oktober zijn de wegen en fietspaden rond de school deels toegankelijk. Op woensdag 19 en donderdag 20 oktober zijn de wegen en fietspaden in verband met de werkzaamheden volledig afgesloten. Dit geldt ook voor de fietstunnel.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer B. (Berend) Bouwmeester, toezichthouder bij de gemeente Barneveld, telefoonnummer 06-53638432.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl - Privacystatement