Gemeente Breda

Herstellen parkeerplaatsen en laad- en losvakken
Op maandag 17 oktober start de Gemeente Breda, als het weer het toelaat, met het herstellen van 15 parkeerplaatsen en laad- en losvakken aan de Ginnekenweg. Het gaat om het gedeelte van de Ginnekenweg tussen Baronielaan en Zandberglaan. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, worden er per week twee parkeerplaatsen of laad- en losvakken hersteld. Doorgaand verkeer blijft mogelijk tijdens de werkzaamheden. Op maandag 5 december zijn de werkzaamheden afgerond.

Waarom

De werkzaamheden zijn noodzakelijk omdat de natuursteenverharding van de parkeerplaatsen en los- en laadvakken in slechte staat verkeert.

Wat gaat er gebeuren

Nadat de oude bestrating verwijderd is, begint het herstraten. Hierna moeten de voegen tussen de natuursteenkeien ingewaterd worden. Vervolgens moeten de voegen de tijd krijgen om uit te harden. Daarom is het de rest van de week op deze twee parkeerplaatsen of laad- en losvakken niet mogelijk te parkeren of te laden en te lossen. Iedere week worden twee parkeerplaatsen of laad- en losvakken aangepakt.

De gemeente vraagt uw medewerking

De gemeente is er zich van bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar probeert dit tot een minimum te beperken en vraagt hiervoor uw begrip.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J.F.M. Gommers van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 94 42, e-mailadres jfm.gommers@breda.nl.