Gemeente Zoetermeer

Herfstmysterie bij VTC Voorweg

VrijeTijdsCentrum (VTC) Voorweg organiseert in de herfstvakantie van maandag 17 oktober t/m zaterdag 22 oktober 2011 het Herfstmysterie. De hele week staan de activiteiten in het kader van Halloween. Er is een knutselprogramma met griezelige activiteiten zoals een vleermuishoed maken, Dracula knutselen en griezelkoekjes bakken. 's Middags is er een 'enge' film te zien. Op het buitenterrein kunnen kinderen hutten bouwen, skelteren, voetballen of springen op het luchtkussen.

Medewerkers van het VTC zijn op dinsdag 18 oktober ook te vinden op de Stadsboerderij De Weidemolen en De Balijhoeve met knutselactiviteiten. Van 10.00 - 16.00 uur kunnen bezoekers spookjes en een Halloween plantensteker maken.

Halloween feest
Op vrijdagavond is het grote Halloween feest. Tussen 19.00 en 21.30 uur is het VTC Voorweg het domein van heksen, spoken, vleermuizen en anderen griezelige figuren. Er is ook een griezelkermis en een spookhuis.

Inschrijven is verplicht voor het Halloween feest en kost EUR 2,50 per kind. Het inschrijfformulier kunt u ophalen bij het VTC Voorweg of onderaan deze pagina downloaden. Hier is ook het programma van dag tot dag te zien. Het feest is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Herfstmysterie
Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er het Herfstmysterie. Ouders, verzorgers en opa's en oma's mogen ook mee.

Het VrijeTijdsCentrum Voorweg is tijdens de herfstvakantie geopend van 10.00 - 16.00 uur op maandag t/m zaterdag.