Gemeente Barneveld


Wegwerkzaamheden Kapweg tussen Wencopperweg en Stroeërweg

De gemeente Barneveld start maandag 17 oktober 2011 met wegwerkzaamheden aan de Kapweg tussen de Wencopperweg en de Stroeerweg. Op dit gedeelte worden asfaltreparaties uitgevoerd.

Het asfalt op dit traject is slecht. De weg werd de afgelopen periode met zogenoemd koudasfalt (noodreparaties) zo goed als mogelijk gedicht, zodat de veiligheid werd gewaarborgd. Maar dit moet wel definitief worden vervangen. Dit weggedeelte van de Kapweg wordt daarom in beide richtingen volledig afgesloten.

Maandag 17 oktober 2011 start de aannemer met de uitvoering van de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn naar verwachting vrijdag 21 oktober 2011 afgerond. Dit is wel afhankelijk van het weer en andere omstandigheden.

Omleiding
De gemeente Barneveld leidt het verkeer om via de Wesselseweg, de Veluweweg en de Kootwijkerbroekerweg en vice versa. Het kruispunt Kapweg-Garderbroekerweg blijft gedurende de werkzaamheden open. Bestemmingsverkeer kan in overleg passeren om op de plek van bestemming te komen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met de heer B. (Bas) de Jong of de heer B. (Bernard) Bennink van de afdeling Beheer Openbare Ruimte van de gemeente Barneveld, T 14 0342 (netnummer niet nodig) of via b.dejong@barneveld.nl of b.bennink@barneveld.nl.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl - Privacystatement